Osmnáctka a severní Evropa
Potřebné ingredience
Světlý korpus tvaroh šlehačka maliny borůvky, Red velvet čokoládový krém. Mapa je pořezaná z hmoty a stříknutá airbrushem.
Pandy na kulatém a bambus
Potřebné ingredience
Red velvet 22cm, mascarpone krém jahody, K2 a WI. Váha 3,6kg
Autobus na fotbalovém hřišti FK Loko Vltavín
Potřebné ingredience
Čokoládový korpus, čoko krém, jahodová marmeláda, karamelový krém meruňkový gel. K2 a WI. Váha cca 4,5kg
TRAKTŮREK S NÁKLADEM
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
MEDOVÉ PLÁTY
KRÉM: smetanový s karamelovým Salkem
KRÉM NA OBMAZÁNÍ DORTŮ: čokoládová ganache z mléčné čokolády
FONDÁN BÍLÝ: obarvený pomocí airbrushu a domalováno zdobení…
A V A T A R - pro Sofinku
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
MEDOVÉ PLÁTY
KRÉM: smetanový s karamelovým Salkem
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na obmazání dortu
FONDÁN na potažení: obarvený pomocí airbrushem + vymodelované doplňky z obarveného…
Krteček a lopatka
Potřebné ingredience
Korous 22cm světlý, tvarohový krém s ovocnou pastou lesní směs, jahody, borůvky, K2 a WI. Váha 3,2kg.
lentilkový dort
Potřebné ingredience
tycinky milka-karamel,jahoda,barevny korpus-žluty,cerveny,modry,zeleny ,čokoladový krem,lentilky a čok.kuličky na ozdobu
Postup přípravy
upect korpusy,slepit kremem ,potrit i zvenku,oblepit tycinkama,vysypat lentilky nahoru
AUTÍČKOVÝ pro Nikolase
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
VANILKOVÝ KORPUS
KRÉM: SMETANOVO-MASCARPONOVÝ S KARAMELEM
BROSKVE A MANDARINKY
KRÉM NA OBMAZÁNÍ DORTU: bílkovo-máslový s čokoládovou ganáší
FONDÁN: obarvený dle…