Zobrazit přihlášovací formulář

AUTÍČKOVÝ pro Nikolase

0.0
AUTÍČKOVÝ pro Nikolase

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

VANILKOVÝ KORPUS
KRÉM: SMETANOVO-MASCARPONOVÝ S KARAMELEM
BROSKVE A MANDARINKY
KRÉM NA OBMAZÁNÍ DORTU: bílkovo-máslový s čokoládovou ganáší
FONDÁN: obarvený dle potřeby na zdobení
AUTÍČKA: vytvarované z punčoviny, obmazané čoko.ganáší a potáhnuté fondánem
PEČÍCÍ FORMA: průměr 27 cm

CELKOVÁ VÁHA DORTU: 4.200 g
VÝŠKA DORTU: 10 cm

Pohled z levé strany

Pohled z pravé strany

Horní pohled

A ještě jeden celkový pohled

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie