Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Dorty

Přidat recept
DORTY
Tenisák Wilson

Tenisák Wilson

Potřebné ingredience

Red velvet mascarpone jahody, 5kg

Postup přípravy

ww

Zobrazit více...
DORTY
Plyšák TY

Plyšák TY

Potřebné ingredience

Světlý korpus, mascarpone maliny

Postup přípravy

ww

Zobrazit více...
DORTY
Krteček a kalhotky

Krteček a kalhotky

Potřebné ingredience

Korpus, krém a krtek

Postup přípravy

ww

Zobrazit více...
DORTY
Střapaté pivoňky na kulatém

Střapaté pivoňky na kulatém

Potřebné ingredience

Red velvet dvojitá várka, mascarpone šlehačky, jahody, K2 WI. 5KG

Postup přípravy

WW

Zobrazit více...
DORTY
KLAUN S MAŠINKAMI

KLAUN S MAŠINKAMI

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

VANILKOVÝ KORPUS
KRÉM PAŘÍŽ + MALINOVÝ S MASCARPONE
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE NA POTŘENÍ pod bílý fondán
VYMODELOVANÉ MARCIPÁNOVÉ ZDOBENÍ + KLAUN
PEČÍCÍ FORMA průměr: 26 cm…

Zobrazit více...
DORTY
Krémový dort

Krémový dort

Potřebné ingredience

Světlý korpus, krém z mascarpone, na ozdobení bílkový krém.

DORTY
Dýňové potěšení _ řezy sladké

Dýňové potěšení _ řezy sladké

Potřebné ingredience

Dyne, pudink, testo...

Postup přípravy

Dyne 500 g ve vode se uvari,rozmixuje,plus cukr,vanilka,citronova stava. rnrnPudink dr otker prichut hruska s levanduli pul litru s cukrem.rnrnNa dne je testo bez vajec: rnrn z…

Zobrazit více...
DORTY
NAROZENINOVÝ PRO MLADÉHO MUŽE

NAROZENINOVÝ PRO MLADÉHO MUŽE

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KAKAOVÝ KORPUS + KÁVOVOCAPPUCINOVÝ
PAŘÍŽSKÝ KRÉM + ŠLEHAČKOVÝ KARAMELOVÝ
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE na potření celého dortu pod bílý krém
BÍLÝ KRÉM NA OZDOBENÍ CELÉHO DORTU:…

Zobrazit více...
DORTY
Budha na sladko

Budha na sladko

Potřebné ingredience

x

Postup přípravy

x

Zobrazit více...
DORTY
klavír

klavír

Potřebné ingredience

***

Postup přípravy

***

Zobrazit více...

Kategorie