KLAUN S MAŠINKAMI
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
VANILKOVÝ KORPUS
KRÉM PAŘÍŽ + MALINOVÝ S MASCARPONE
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE NA POTŘENÍ pod bílý fondán
VYMODELOVANÉ MARCIPÁNOVÉ ZDOBENÍ + KLAUN
PEČÍCÍ FORMA průměr: 26 cm
VÝŠKA DORTU: 10 cm
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 3800 g
KRÉM PAŘÍŽ + MALINOVÝ S MASCARPONE
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE NA POTŘENÍ pod bílý fondán
VYMODELOVANÉ MARCIPÁNOVÉ ZDOBENÍ + KLAUN
PEČÍCÍ FORMA průměr: 26 cm
VÝŠKA DORTU: 10 cm
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 3800 g
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Zadní pohled
Pohled shora
A ještě jeden ze předu
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé