Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Hovězí maso

Přidat recept
HOVĚZÍ MASO
Pepřené bifteky se salsou z červených cibulí

Pepřené bifteky se salsou z červených cibulí

Potřebné ingredience

Suroviny: 2 lžíce zrnkového pepře různých barev 4 porce libové svíčkové kýty nebo řízků, každá po 115 g petrželka Na salsu: 3 rajčata 2 lžíce rajčatové šťávy 2 lžíce olivového oleje 1 jemně nasekaná červená cibule 2 lžíce omáčky ze strouhaného křenu 1 lžíce sekané petrželky černý pepř

Postup přípravy

Příprava:
Rajčata sloupneme, zbavíme zrníček, dužinu nase­ká­me. Smícháme s rajčatovou šťávou, 1 lžicí oleje, cibu­lí, křenem, petrželkou a pepřem. Dobře promícháme, zakryjeme…

Zobrazit více...

Kategorie