Indiánský kotlík podle paní ID 16322
Potřebné ingredience
4 roštěnky nebo zadní hovězí, 1 pytlík malé mrkvičky, cibule, brambory, sůl, tymián, olej
Postup přípravy
Základem tohoto jída je tymián, na něm nešetříme. Jídlo je velice dietní a navíc si ušetříme špinavé hrnce, neboť se celé jídlo vaří pouze v jednom hrnci. Maso si naklepeme. Pokud…
Svíčková
Potřebné ingredience
Hovězí kýta, mrkev, celer, petržel, bobkový list, nové koření, sůl, magi, citronka
Hovězí gulášek
Postup přípravy
Připravíme si na tuku cibuli. Já dávám kolik masa, tolik cibule. Záleží však na Vás. U nás tento gulášek ve velkém. Vzhledem k tomu, že já nerada knedlík, dělávám ho zpravidla s…
Pepřové ragú
Potřebné ingredience
500 g hovězího masa, 400 g cibule, 1/2 chemicky neošetřeného citronu, sůl, mletý černý pepř, tuk na smažení, 10 zrnek nového koření, 3 hřebíčky, 2 bobkové listy, mouka, cukr
Postup přípravy
Na tuku zpěníme cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso a zprudka opečeme. Pak zalijeme 1/2 l vody, přidáme sůl, pepř, koření a citron a dusíme pod pokličkou asi 1 1/2 hodiny.…
Španělské ptáčky
Potřebné ingredience
Hovězí plátky, hořčice, kyselý okurek, vařené vejce, brambor, slaninka, vývar nebo voda