(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Hovězí gulášek
Postup přípravy
Připravíme si na tuku cibuli. Já dávám kolik masa, tolik cibule. Záleží však na Vás. U nás tento gulášek ve velkém. Vzhledem k tomu, že já nerada knedlík, dělávám ho zpravidla s malými bramboráčky. Samozřejmě domácí výroba. Jakmile máme cibulku zesklovatěnou, přidáme na kostky maso, osolíme, opepříme, přidáme červenou papriku, zalijeme vývarem nebo vodou a dusíme doměkka. Jakmile je maso měkké, uděláme si jíšku. Ve vodě rozmícháme hladkou mouku a vlijeme do guláše. A zase.. někdo rád hustý guláš někdo řidší... tak podle Vás. A na talíři sypu cibulí. Dobrou chuť.
...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
kato1
(upraveno)
7. 1. 2012, 13:42
Karin,dekuji za receptik.Neco takoveho jsem potrebovala Nase nesnasi kecup,rajsky protlak tak varit gulas bez toho mii prislo jako hledat jehlu v kupce sena Tak doufam,ze si i pochutna Moc dekuji Jana
calexaci
(upraveno)
26. 1. 2010, 18:43
Ooooooo Gulášek a ještě s bramboráčkama to je mňamina