Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Hovězí gulášek

0.0
Hovězí gulášek

Postup přípravy

Připravíme si na tuku cibuli. Já dávám kolik masa, tolik cibule. Záleží však na Vás. U nás tento gulášek ve velkém. Vzhledem k tomu, že já nerada knedlík, dělávám ho zpravidla s malými bramboráčky. Samozřejmě domácí výroba. Jakmile máme cibulku zesklovatěnou, přidáme na kostky maso, osolíme, opepříme, přidáme červenou papriku, zalijeme vývarem nebo vodou a dusíme doměkka. Jakmile je maso měkké, uděláme si jíšku. Ve vodě rozmícháme hladkou mouku a vlijeme do guláše. A zase.. někdo rád hustý guláš někdo řidší... tak podle Vás. A na talíři sypu cibulí. Dobrou chuť.

...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

kato1 7. 1. 2012, 13:42
(hello)Karin,dekuji (L)za receptik.Neco takoveho jsem potrebovala (Y) Nase (X)nesnasi kecup,rajsky protlak +o(tak varit gulas bez toho :´( mii prislo jako hledat jehlu v kupce sena Tak doufam,ze si i (X)pochutna (pl) Moc dekuji (L) (L) (L) (L) Jana (F)
calexaci 26. 1. 2010, 18:43
(clamp) (clamp) Ooooooo Gulášek a ještě s bramboráčkama to je mňamina (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie