Svíčková
Potřebné ingredience
Hovězí kýta, mrkev, celer, petržel, bobkový list, nové koření, sůl, magi, citronka
Postup přípravy
Na tuk dáme nastrouhanou mrkev
Přidáme celer nastrouhaný a petržel... pár kuliček nového koření a bobkový list...
Vložíme masíčko, které osolíme... opepříme..
A z obou stran podusíme... zalijeme vývarem nebo vodou a dusíme doměkka.
Jakmile ja maso měkké vyjmeme... bokem na talíř...
Do výpeku vlijeme asi 2 litry mléka a uděláme si opět jíšku z mouky a mléka, kterou přidáváme do svíčkové, až nám krásně probublá. Mezitím už si nachystám druhý hrnec a přecedím omáčku přes síto... Dochutím maggi kořením, citronkou, solí... ještě jednou provařím v novém hrnci, vložím maso a podáváme. Dobrou chuť....
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé