Zobrazit přihlášovací formulář

Výsledky hledání v kategorii Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
VEPŘOVÁ PEČENĚ S MEDEM

VEPŘOVÁ PEČENĚ S MEDEM

Potřebné ingredience

VEPŘOVÁ ŽEBRA NEBO ŠPIČKY SLADKÁ PAPRIKA,PÁLIVÁ PAPRIKA SŮL,PEPŘ,KMÍN MED VODA NA PODLITÍ

Postup přípravy

NAPORCOVANÉ OMYTÉ MASO SI DÁM DO PEKÁČKU,MÍRNĚ OSOLÍM,OPEPŘÍM,POSYPU SLADKOU PAPRIKOU,PODLE CHUTI PÁLIVOU PAPRIKOU,POTŘU MEDEM TÍM SE MI SPOJÍ S PAPRIKOU V TAKOVOU MARINÁDU A…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Zapečená dobrota

Zapečená dobrota

Potřebné ingredience

Brambory, zelí kyselé, sýr cihlu, uzená žebra nebo jiné uzené maso třeba z kolena a podobně, nebo třeba i kuřecí, ale uzené je nejlepší, koření dle chuti a jednu smetanu.

Postup přípravy

Oškrábeme brambory, nakrájíme na plátky a dáme je vařit do osolené vody, ne úplně do měkka, aby se moc nerozpadaly. Předvařené brambory rozdělíme na dvě půlky a tou první…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Naložená vepřová žebra

Naložená vepřová žebra

Potřebné ingredience

Žebra, čím více je na nich masíčka, tím lépe. Marináda - černé pivo, bobkový list, nové koření, troška pepře, jalovec, troška mletého kmínu, sůl. Bylinky dle chuti a vůně. Já dávám některou z těch co dá zahrada, petrželka, libeček, šalvěj (s ní opatrně, je hořká), tymián, rozmarýn, pažitka, medvědí česnek, bazalka a další.

Postup přípravy

Ze surovin připravím marinádu, naložím do ní žebra, alespoň na 24 hodin, nezapomenout žebra v marinádě obracet. Žebra si nakládám již zrovna do pekáče, takže pak s ním jen do…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Šťavnatá žebra, co odpadávají od kosti

Šťavnatá žebra, co odpadávají od kosti

Potřebné ingredience

1kg vepřová žebra, 1lžička soli, špetka kmínu, špetka pepře Pokud pečeme bez omáčky, tak 1/2 lžičky adžika, 1/2 lžičky grilovací koření OMÁČKA 8 lžic kečupu, 4 stroužky česneku, 2 lžičky mleté sladké papriky, 1 lžička chilli, 1 lžička instantní kávy, 3 lžíce marmelády nebo medu.

Postup přípravy

Troubu vyhřej na 220 °C. Žebra ze všech stran osol, okmínuj a opepři. Vlož do pekáče na pokrájenou cibuli na půlkolečka podlej vodou, přiklop nebo zadělej alobalem a dej na 15…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
VEPŘOVÁ ŽEBÍRKA

VEPŘOVÁ ŽEBÍRKA

Potřebné ingredience

žebra,koření nahrin,česnek.

Postup přípravy

naložená žebra necháme přes noc odležet.pečeme v rozehřáte troubě asi 1,5 hoďky.
dobrou chuť.

Zobrazit více...

Kategorie