Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
ŠPÍZY PEČENÉ NA BRAMBORÁCH

ŠPÍZY PEČENÉ NA BRAMBORÁCH

Potřebné ingredience

600g vepř.plecka,2 cibule,150g slaniny,sůl,pepř,500g brambor,kmín.

Postup přípravy

Maso nakrájíme na plátky,naklepeme,osolíme,okořeníme a pokrájíme na menší kousky.Cibuli očistíme a nakrájíme na kolečka.Na dřevěnou špejli nebo grilovací jehlu napichujeme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
ŘÍZKY VE SNĚHOVÉM TĚSTÍČKU

ŘÍZKY VE SNĚHOVÉM TĚSTÍČKU

Potřebné ingredience

5 plátků kotlet,hořčice,50g uzeného sýra,100g strouhanky,4 bílky,1 lžíce solamylu,tuk na smažení.

Postup přípravy

Maso naklepeme,posolíme,natřeme hořčicí a necháme chvilku odležet.Nastrouhaný sýr smícháme se strouhankou a vní obalíme řízky.Z bílků ušleháme řidší sníh a smícháme se solamylem…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
VEPŘOVÉ MASO SE ZELENINOU

VEPŘOVÉ MASO SE ZELENINOU

Potřebné ingredience

500g vepřové plece,1/2 celeru,1 mrkev,1 petržel,2 rajčata,sůl,pepř,2 kul. nového koření,1 lžíce vegety,1 - 2 stroužky česneku,hladká mouka na zahuštění,2 dcl zakysané smetany.

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kousky,opečeme na tuku,podlijeme vodou,přidáme česnek utřený se solí a nahrubo nastrouhanou kořenovou zeleninu,okořeníme a necháme dusit.K poloměkkému masu…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
VEPŘOVÉ ZÁVITKY PLNĚNÉ ZELÍM

VEPŘOVÉ ZÁVITKY PLNĚNÉ ZELÍM

Potřebné ingredience

4 plátky vepřové krkovice,300g kyselého zelí,1 jablko,3 cibule,olej,vývar,hladká mouka,sůl.

Postup přípravy

Zelí pokrájíme na drobno,smícháme s nastrouhaným jablkem a dvěma nakrájenými cibulemi.Plátky masa naklepeme,osolíme,naplníme zelím a zavineme,upevníme nití.Závitky opečeme na…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
POCHOUTKA V ALOBALE

POCHOUTKA V ALOBALE

Potřebné ingredience

vepřové maso,anglická slanina,klabása,brambory, rajčata,parika,cibulu,sůl,kmín.pepř,worcesterová omáčka,máslo.

Postup přípravy

Na kousek alobalu cca 30x40cm,poklademe,plátek másla, oškrabané a na kolečka pokrájené brambory,posolíme,posypeme kmínem.Na ně položíme na plátky pokrájené a naklepané maso(maso…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
BALKÁNSKÝ PLAMEN

BALKÁNSKÝ PLAMEN

Potřebné ingredience

600g vepřového masa,60g anglické slaniny,100g žampionů,80g cibulu,100g tuku,150g sterilizovaného leča,3 stroužky česneku,feferonka,kečup,sůl,mleté černé koření a smítko chilli koření.

Postup přípravy

Maso pokrájíme na kousky,cibuli a žampiony také pokrájíme.V hlubší pánvi rozpálíme tuk a osmažíme na kostky pokrájenou slaninu,přidáme osolené a okořeněné maso a zastálého míchání…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
DUŠENÉ VEPŘOVÉ ŘÍZKY

DUŠENÉ VEPŘOVÉ ŘÍZKY

Potřebné ingredience

4 vepřové řízky,1vejce,strouhanka,2 čajové lžičky vegety,2 čajové lžičky mleté papriky,sůl,pepř,1 cibule,4 stroužky česneku,tuk na smažení.

Postup přípravy

Řízky naklepeme a okraje nařežeme,obalíme ve strouhance a potom v rozšlehaném vejci,osmažíme po obouch stranách a přendáme do hrnce.Ve výpeku spěníme cibulku,prolisovaný česnek a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Játra podle babičky

Játra podle babičky

Potřebné ingredience

4 plátky vepřových jater,20 dkg šunkového salámu,40dkg anglické slaniny,2 cibule,olej,hladká mouka,1 kostka masoxu,zakysaná smetana,pepř,sůl.

Postup přípravy

Játra naseknem nožem,opepříme a položíme na ně slaninu a salám,tak aby byla zakrytá.Plátek pak přehneme na půl a spíchneme párátkem.Ze všech stran obalíme v hladké mouce.Část…

Zobrazit více...

Kategorie