Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Mandlové medailonky se studenou pepřovou omáčkou

Mandlové medailonky se studenou pepřovou omáčkou

Potřebné ingredience

vepřová panenka (může být i vepřová pečeně, kotletka, nebo kuřecí masíčko), vejce, hladká mouka, mandlové plátky. Na omáčku: 100g majonézy, 100g zakysané smetany, 2 rajčata, nakládaný zelený pepř, kapary, sůl

Postup přípravy

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce, vajíčku, a naposledy v mandlových plátcích - osmažíme.
Z majonézy, kysané smetany, nakrájených…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Roláda z vepřové kýty s ranými brambory a karotkou

Roláda z vepřové kýty s ranými brambory a karotkou

Potřebné ingredience

roláda 800 g vepřové kýty 200 g čerstvého špenátu 50 g česneku 40 g másla 1 svazek jarní cibulky 1 svazek petrželky kudrnky olej tymián pepř sůl provázek, pečící papír

Postup přípravy

1. Nejprve připravíme náplň do masové rolády. Česnek rozdrtíme a orestujeme na másle, přidáme špenát a opět zprudka orestujeme, doplníme nakrájenou jarní cibulku, osolíme a…

Zobrazit více...

Kategorie