Mandlové medailonky se studenou pepřovou omáčkou
Potřebné ingredience
vepřová panenka (může být i vepřová pečeně, kotletka, nebo kuřecí masíčko), vejce, hladká mouka, mandlové plátky.
Na omáčku: 100g majonézy, 100g zakysané smetany, 2 rajčata, nakládaný zelený pepř, kapary, sůl
Postup přípravy
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce, vajíčku, a naposledy v mandlových plátcích - osmažíme.
Z majonézy, kysané smetany, nakrájených rajčat připravíme omáčku, osolíme, přidáme podle chuti nakládaný pepř a kapary (obojí vážně doporučuji, je to vynikající a omáčku nezvykle ochutí). Omáčku je nejlépe přelít přes směs listových salátů, n. čínské zelí a jinou zeleninu, a jako přílohu ke všemu "jen" opečenou bylinkovou bagetu (koupíte mraženou), nebo světlé pečivo.
Z majonézy, kysané smetany, nakrájených rajčat připravíme omáčku, osolíme, přidáme podle chuti nakládaný pepř a kapary (obojí vážně doporučuji, je to vynikající a omáčku nezvykle ochutí). Omáčku je nejlépe přelít přes směs listových salátů, n. čínské zelí a jinou zeleninu, a jako přílohu ke všemu "jen" opečenou bylinkovou bagetu (koupíte mraženou), nebo světlé pečivo.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé