VEPŘOVÉ MASO V TĚSTÍČKU ZAPEČENÉ SE SÝREM
Potřebné ingredience
4-8 plátků z kotlety,
hladká mouka,
vejce,
mléko
sůl,pepř,
1 šlehačka,
300g sýry,
kousek másla,
olej na smažení
Postup přípravy
Plátky masa naklepeme,osolíme,opepříme, obalíme v těstíčku a osmažíme na rozehřátém oleji. Do pekáče potřeného máslam naklademe osmažené plátky masa,zasypeme strouhaným sýrem a…
JEHNĚČÍ KÝTA NA BYLINKÁCH
Potřebné ingredience
600g jehněčí kýty,
koriandr,sůl,1 lžíce másla,
2 stroužky česneku,
1 lžička pažitky,
1 svazek mladé cubile,
1 lžička nasekané kopřivy
2 lžíce oleje
petrželová nať
Postup přípravy
Česnek,kopřivy a pažitku jemně nasekáme,přidáme mletý koriandr,sůl a olej.Jehněčí kýtu omyjeme,osušíme,potřeme uvedenou směsí, vložíme do pekáče a necháme nejméně 1 hodinu odležet…