Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Měšec trochu jinak

Měšec trochu jinak

Potřebné ingredience

vepřový krk, paprika sůl, pepř, česnek, slanina,cibule,hemelín nebo tvarůžky, pečící papír, olivový olej

Postup přípravy

maso rozklepeme a okořeníme, položíme na pečící papír potřený olejem, na maso dáme osmaženou cibulku na slanině a ostatní ingredience, zasypeme sýrem hermelínem nebo tvarůžkou,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Závitky plněné domácím kysaným zelím

Závitky plněné domácím kysaným zelím

Potřebné ingredience

Zelí , slanina, vepřový krk nebo kotlet, česnek ,paprika mletá,sůl, pepř,mouka hladká, cibule , olej řepkový

Postup přípravy

Naklepané plátky masa osolíme, očesnekujeme a naplníme předem uvařeným zelím smíchaným se seškvařenou slaninou.Zatočíme a uložíme na cibuli do pekáčku.Závitky na povrchu mírně…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřový měšec

Vepřový měšec

Potřebné ingredience

Na 5 porcí : 600g vepřové kotlety, 150g vepřové pleci, 1 ks houska, 50g anglické slaniny, 150g játry vepřové, 1ks vejce, 1 větší cibule, česnek, olej, mouka hladká, sůl, pepř, masox nebo dochucovadlo do šťávy, Veškeré gramáže surovin jde libovolně měnit, a upravovat dle vašeho přáni nebo potřeby.

Postup přípravy

Maso omyjete a nakrájite na plátky jako motýlka, naklepete. Vepřovou plec pomeleme společně s houskou jemně namočenou ve vývaru /masox /, ochutíme soli, a promícháme se žloutkem a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Tatranská kotleta

Tatranská kotleta

Potřebné ingredience

Na 5 porcí : vepřová kotleta 500g, 7 polévkových lžíc zeleninové lečo, 150g šunky nebo šunkového salámu, 150g eidam strouhaný, 1 smetana, sůl, pepř, olej

Postup přípravy

Naklepané kotlety posolíme,opepříme a opečeme na rychlo na oleji, po té naklademe kotlety na pekáček.
Na každou kotletku dáme polévkovou lžíci leča,na to nakrájenou šunku a…

Zobrazit více...

Kategorie