Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Mleté maso

Přidat recept
MLETÉ MASO
Masožroutské těstoviny

Masožroutské těstoviny

Potřebné ingredience

500g těstovin (mušle, vrtule) 500g mletého masa (vepřové, hovězí) 200g vepřových jater 1 cibule 3 stroužky česneku 1-2 konzervy rajčat (sekaných) olej sůl mletý pepř tymián 200g tvrdého sýra na posypání zelená petrželka

Postup přípravy

Nejdříve si oloupeme cibuli a česnek, cibuli
nakrájíme na kostičky, česnek na plátky. Játra
omyjeme, osušíme a nakrájíme na proužky. Na
pánvi si rozpálíme olej, kousky…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Brambory plněné mletým masem

Brambory plněné mletým masem

Potřebné ingredience

8 velkých brambor 250g mletého masa 1 cibule 1 lžíce majoránky 1 vejce 2 lžíce sekané zelené petrželky 2 lžíce oleje 50g másla tuk na vymazání zapékací misky sůl pepř podle chuti 100g tvrdého sýra

Postup přípravy

Velké zdravé brambory důkladně umyjeme
kartáčkem a uvaříme se slupkou do poloměkka.
Slijeme vodu, brambory podélně rozpůlíme a
necháme je zchladnout. Zatím si na hrubém…

Zobrazit více...

Kategorie