Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Mleté maso

Přidat recept
MLETÉ MASO
Masové kuličky v zelí

Masové kuličky v zelí

Potřebné ingredience

300 g mletého masa,100 g uvařené rýže ,pepř a sůl.500 g hlávkového zelí 1 bobkový list,4 zrnka nového koření,100 g rajčatového protlaku,cukr a sůl.

Postup přípravy

Z mletého masa vytvarujeme kuličky a opečeme.Nakrájíme zelí přidáme sůl,protlak bobkový list a nové koření.
podlijeme a vaříme do měkka.Ochutíme cukrem přidáme opečené kuličky…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Rizoto trochu jinak

Rizoto trochu jinak

Potřebné ingredience

500 g mletého masa,1 sáček zeleninová směs Asijská,1 cibule,pepř,mletá slad.paprika ,sůl a zelená petrželka a pažitka.Sýr na posypání.

Postup přípravy

Na oleji zpěníme cibuli potom přisypeme zeleninovou směs a podusíme.Přidáme mleté maso ,okořeníme
mírně podlijeme a dusíme do měkka.Uvaříme rýži s hřebíčkem a promícháme se…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Lázenští  špačci :-)

Lázenští špačci :-)

Potřebné ingredience

Mleté maso, plnotučná horčice, kečup, sůl, pepř, sladká paprika, ostravská klobása (na počet řízků), anglická slanina

Postup přípravy

Do mletého masa přidáme pepř, sůl, červenou papriku a petrželku. Zamícháme a uděláme řízečky. Z jedné strany namažeme horčicí a dáme klobásku. Zabalíme. Pak ještě obalíme…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
MUSAKA

MUSAKA

Potřebné ingredience

0,5 kg mletého masa, 2 až 3 rajčata, 4 stroužky česneku, 1 vejce, 2 až 3 lžíce strouhanky, petrželová nať, sůl, kysaná smetana, trochu mléka

Postup přípravy

Brambory (oškrabané) a rajčata nakrájíme na kolečka a podle chuti osolíme. Zvlášť připravíme směs mletého masa s utřeným česnekem, vejcem, solí a petrželí a strouhankou. Do…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
KRÁLOVSKÁ BAGETA

KRÁLOVSKÁ BAGETA

Potřebné ingredience

1 DLOUHÁ BAGETA,300G MÍCH.MLETÉHO MASA 1POREK 20DK ŠUNKY,20DK POLIČANU,30DK TVRD.STROUH.SÝRA,TATARKA,KEČUP,2 DÁBELSKÉ TOUSTY,

Postup přípravy

Z MLETÉHO MASA SI UDĚLÁME SMĚS,KAŽDÝ PODLE SVÉ CHUTI,ML.PAPRIKA,CHILLI,SOJ.OM.,WORCEST.OM.SUL,PEPŘ,PROSTĚ KOŘENÍ DLE CHUTĚ.
SMĚS DÁME NA OLEJ A TEPELNĚ UPRAVÍME,DO HOTOVÉ…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
plnena sekane moc dobre!!!

plnena sekane moc dobre!!!

Potřebné ingredience

mlete maso / veprove hovezi/ sul pepr oregano bazalka koreni na mlete maso 2 vajicka cibule cesnek troha strouhanky namocene v mlece . Napln 2 uvarena vejce parky okurky salam a par platku anglicke na vrch sekane na polevani vyvar

Postup přípravy

maso a koreni vajika cibule propracujeme pak udelame obdlenk do prostred pokladem vajicka parky okurek salam a pak obe strany obdelniku spojime a dame peci podlejeme vyvarem a…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Karbánátky v leču z brmborem

Karbánátky v leču z brmborem

Potřebné ingredience

1 kg mletého masa4 skleničky zavařeného leča múže být i tompa.,1 cibul,6 stroužkú česneku,1 vejce ,trochu ztrouhanky ,majoránka ,súl 2 lžíce plnotučné hořčice.1kg brambor

Postup přípravy

Ze surovin si připravíme karbanátky.Lečo nebo tompu dáme do pekáče.Na to pokládáme karbanátky.podlijem trochu vodou tuk nedáváme.Až se karbanátky v troubě upečou .Podáváme z…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Zapečené brambory s mletým masem

Zapečené brambory s mletým masem

Potřebné ingredience

300 g mletého masa, 1cibule, cca 0,5 kg brambor, 200 g sýra, sůl, majoránka, mletý kmín, 100 ml šlehačky, olej

Postup přípravy

Do vymazané zapékací misky narovnáme syrové brambory nakrájené na plátky - cca 1/3, osolíme, na to dáme polovinu mletého masa smíchaného s nakrájenou cibulí a se sýrem (trochu se…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Cuketa a lilky zapečené s masem

Cuketa a lilky zapečené s masem

Potřebné ingredience

400 g mletého masa - hovězí, 400g cukety, 400g lilku, 400g papriky, 400 cml rajčatového pyré, 4 PL parmazánu, česnek, sůl, pepř, provensálské koření

Postup přípravy

Osmahněte zeleninu, přidejte utřený česnek a koření. Do pekáčku dejte část zeleniny. Přidejte osolené mleté maso a zakryjte zbytkem zeleniny. Zalijte rajčatovým pyré, posypte…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
LASAGNE

LASAGNE

Potřebné ingredience

1/2kg mletého masa
20-25dkg eidamu
2 kelímky zakys.smetany
lasagne
1 velká cibule
2 stroužky česneku
bylinky(oregáno,tymián atd.)
rajský protlak
sůl,pepř

Postup přípravy

1.)Cibuli nakrájíme a osmahneme,přídáme sol. a opepř. maso a opékáme dokud nezešedne,přidáme protlak a chvíli dusíme
2.)Eidam nastrouháme na jemno a smícháme se zakys. smetanou…

Zobrazit více...

Kategorie