Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Ryby a dary moře

Přidat recept
RYBY A DARY MOŘE
Ještě jednou PANGAS, tentokrát zapečený

Ještě jednou PANGAS, tentokrát zapečený

Potřebné ingredience

ryba, smetana, cherry rajčata, bílá cibule, citrón, černé olivy, sůl, příp. bylinky a sýr

Postup přípravy

rybu zapékám se smetanou a rajčaty - bílá cibule na proužky, černé olivy - opláchnout a okapat, cherry rajčátka omýt a na půlky, v pekáčku (skleněném) na troše oleje osmahnu rybu…

Zobrazit více...
RYBY A DARY MOŘE
Pangasius / pangas - výborná bílá rybička s minimem kostí

Pangasius / pangas - výborná bílá rybička s minimem…

Potřebné ingredience

pangas, máslo, bylinky, citrón, bílé víno, meduňka, sůl, petržel, kapari, cherry rajčata, bílá cibule atd., vždy dle receptu a nejlépe podle chuti :-))

Postup přípravy

Vynikající ryba, nejlepší je z makra čerstvá.

jen na másle s čerstvými bylinkami. nejprve zakápnu citrónem, pak posypu petrželkou a přidám kousek česneku a lehounce…

Zobrazit více...
RYBY A DARY MOŘE
 VESELÝ LOSOS s KLADÍVKEM nebo mořský pstruh v solné krustě

VESELÝ LOSOS s KLADÍVKEM nebo mořský pstruh v solné…

Potřebné ingredience

1kg soli, 1 bílek, 1 dcl vody (nebo též dvakrát - podle velikosti ryby/ryb), vykuchaná ryba v kůži (dávám třeba tři tak akorát velké do pekáčku oválu (30cm délka ryby cca), čerstvé bylinky, nejlépe rozmarýn a šalvěj, kdyžtak kousek česneku a kapka citrónu, podle počtu dětí kladívka :-))

Postup přípravy

pekáček dobře vyložím pečícím papírem (vcelku) - ochrana před přilepením krusty k pekáči, lze velmi obtížně dostat dolů. pak v misce rozmíchám bílek s vodou a celou solí a díl…

Zobrazit více...

Kategorie