Skotský pstruh s grilovanou zeleninkou
Potřebné ingredience
Na 4 porce - 4 filety s kůží ze skotského pstruha (odpovídá jednomu balení v Marks&Spencer), 2 menší cukety, 4 střední mrkve, 2 velké kapie, 6 menších nebo 4 větší žampiony, olivový olej nebo přepuštěné máslo, sůl, pepř, čerstvý tymián
Postup přípravy
Filetky si připravíme na přepuštěném másle nebo olivovém oleji normálně na velké pánvi, první děláme tu stranu s kůží, tu bez kůže až jako druhou. Snažíme se, aby byly rybky…
Losos s jahodovou salsou
Potřebné ingredience
Filet z lososa, alespoň dvě plné hrsti zralých jahod, jednu až dvě hrsti cherry rajčátek, na drobná kolečka pokrájenou jarní cibulku, hrst velkolisté petrželky, balzamikový ocet, olivový olej, citrón, med, sůl, pepř.
Postup přípravy
Nějak se mi zastesklo po létě... A pak jsem našla tuhle fotku, kterou jsem sem zapomněla dát... Tak napravuji, byť to zase budu vařit až v létě :-D Recept na lososa s jahodami…