RYBY A DARY MOŘE
Zobrazit více...
Rybí francouzské brambory
Potřebné ingredience
oloupané brambory vařené ve slupce, rybí filety, bazalka, sůl, pepř, vejce, mléko(smetana na vaření), strouhaný sýr
Postup přípravy
Postup je stejný jako u fr. brambor, jen místo uzeného, uzeniny se dají rozmrzlé a osušené rybí filety(jde to i se zmrzlými, ale pak je to jídlo i po upečení hodně vodové, nedrží…
RYBY A DARY MOŘE
Zobrazit více...
Rybí karbanátky
Potřebné ingredience
Jakákoliv ryba, cibule, vejce, bazalka, majoránka, strouhanka, pepř a sůl. Olej na smažení.
Postup přípravy
Rybu rozpůlíme, zbaví se kůže a páteře s žebrama. Pak se pomele mlýnkem na maso, ale lepší je ji rozmixovat. Další příprava a postup je jako u klasického karbanátku. Přidá se…