Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept

Rybí francouzské brambory

0.0
Rybí francouzské brambory

Potřebné ingredience

oloupané brambory vařené ve slupce, rybí filety, bazalka, sůl, pepř, vejce, mléko(smetana na vaření), strouhaný sýr

Postup přípravy

Postup je stejný jako u fr. brambor, jen místo uzeného, uzeniny se dají rozmrzlé a osušené rybí filety(jde to i se zmrzlými, ale pak je to jídlo i po upečení hodně vodové, nedrží tak pěkně pohromadě) a neochucuje se to majoránkou, ale bazalkou. TAky se mi osvědčilo nezalévat vejcem s mlékem, ale smetanou na vaření. V tom případě je dobré prosypávat jednotlivé vrstvy strouhaným sýrem, lépe to pak drží pohromadě. Dělám oboje, boje nám chutná. No a navrch zapéct strouhaný sýr. Mňamka! ;-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie