Rybí francouzské brambory
Potřebné ingredience
oloupané brambory vařené ve slupce, rybí filety, bazalka, sůl, pepř, vejce, mléko(smetana na vaření), strouhaný sýr
Postup přípravy
Postup je stejný jako u fr. brambor, jen místo uzeného, uzeniny se dají rozmrzlé a osušené rybí filety(jde to i se zmrzlými, ale pak je to jídlo i po upečení hodně vodové, nedrží tak pěkně pohromadě) a neochucuje se to majoránkou, ale bazalkou. TAky se mi osvědčilo nezalévat vejcem s mlékem, ale smetanou na vaření. V tom případě je dobré prosypávat jednotlivé vrstvy strouhaným sýrem, lépe to pak drží pohromadě. Dělám oboje, boje nám chutná. No a navrch zapéct strouhaný sýr. Mňamka! ;-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé