ŠÍPKOVÁ RŮŽENKA
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: vanilkový s příchutí vanilkové ochucovací pasty
KRÉM: smetanovo-mascarponový s přidáním polotučného tvarohu ve vaničce
NÁPLŇ: jahodové pyré s kousky mražených jahod…
NAROZENINOVÝ ČOKO DORT
Potřebné ingredience
PRO INSPIRACI
Postup přípravy
Světlý a kakaový korpus, plněno šlehačkovo tvarohovým krémem, potaženo čokohmotou a dozdobeno domácím marcipánem obarveným na žluto.
Růžičky z bílé marcipánové hmoty
Potřebné ingredience
Tak tohle byly moje úplně první růžičky z bílé marcipánové hmoty
PEČENÁ JELÍTKA SE ŠŤOUCHANÝMI BRAMBŮRKY A SÝROVOU…
Potřebné ingredience
Jelítka, sádlo, brambory, kuřecí kosta bujónu, celý kmín,2 větší cibule, 150 ml mléka, 2 měkké sýry Apettito, pepř, špetka soli, hotová sypká (nebo granulovaná) jíška.
Postup přípravy
Na pánev dám kousek sádla a na něm opeču jelítka, mně se bohužel nikdy nepodaří je udržet v celku a tak jsem je tentokrát už dopředu vidličkou roztrhla a je to i lepší kvůli…
ZDOBENÝ MEDOVNÍK
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
MEDOVÉ PLÁTY - na tento dort celkem 10 ks o rozměru 29x22 cm
KRÉM KARAMELOVÝ: 1 karamelové Salko, 300 g másla, 300 ml mléka + 1 karamelový pudink bez cukru
KRÉM SMETANOVÝ:…
KÁVOVÝ S KÁVOVÝM KRÉMEM
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
Kávový korpus tmavý + kávový korpus světlý,
KRÉM: kávový z instantní kávy
šlehačka, zdobení: rozdrcené kousky tmavého kávového korpusu
Výška dortu: 6 cm
Váha dortu:…
OVÁL S RŮŽEMI
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
Mramorový korpus, krém - smetana - mascarpone - tvaroh, broskve
Obmazáno ganáší z bílé čokolády
Potaženo bílým fondánem, růžičky vymodelovány z domácího mléčného marcipánu…