(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
ŠÍPKOVÁ RŮŽENKA
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: vanilkový s příchutí vanilkové ochucovací pasty
KRÉM: smetanovo-mascarponový s přidáním polotučného tvarohu ve vaničce
NÁPLŇ: jahodové pyré s kousky mražených jahod
SIRUP NA KORPUSY: jahodová šťáva s 1 malou lžičkou citronové šťávy
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na obmazání a vyrovnání celého dortu
MÁSLOVO-TVAROHOVÝ KRÉM S BÍLOU ČOKOLÁDOU: na celkové obmazání a dozdobení dortu,
část tohoto krému jsem oddělila a obarvila na požadované barvy
NA HORNÍ ČÁST DORTU: položený vyválený bílý fondán, obarvený airbrushem do růžova a ručně na
bocích namalovány kytičky.
VYMODELOVANÁ RŮŽENKA + KOLOVRÁTEK A ČÍSLICE: z modelovací pasty Bianco White Master Martini
PEČÍCÍ FORMA KULATÁ: o průměru 31 cm
VÝŠKA SESTAVENÉHO DORTU: 12
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 5.300 g
KRÉM: smetanovo-mascarponový s přidáním polotučného tvarohu ve vaničce
NÁPLŇ: jahodové pyré s kousky mražených jahod
SIRUP NA KORPUSY: jahodová šťáva s 1 malou lžičkou citronové šťávy
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na obmazání a vyrovnání celého dortu
MÁSLOVO-TVAROHOVÝ KRÉM S BÍLOU ČOKOLÁDOU: na celkové obmazání a dozdobení dortu,
část tohoto krému jsem oddělila a obarvila na požadované barvy
NA HORNÍ ČÁST DORTU: položený vyválený bílý fondán, obarvený airbrushem do růžova a ručně na
bocích namalovány kytičky.
VYMODELOVANÁ RŮŽENKA + KOLOVRÁTEK A ČÍSLICE: z modelovací pasty Bianco White Master Martini
PEČÍCÍ FORMA KULATÁ: o průměru 31 cm
VÝŠKA SESTAVENÉHO DORTU: 12
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 5.300 g
POHLED Z LEVÉ STRANY
POHLED Z PRAVÉ STRANY
HORNÍ POHLED
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé