Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Pomalý hrnec

Přidat recept
POMALÝ HRNEC
Bratislavské plecko v PH

Bratislavské plecko v PH

Potřebné ingredience

Suroviny 400 g vepřové plece 1 cibule 2 lžíce rajského protlaku 1 velká mrkev Hrášek cuketa na kostičky(nemusí být) 2 sterilované okurky 2 x masox masového vývaru šťáva z půlky citronu voda hladká mouka sůl mletý černý pepř olej 1/2 citronu

Postup přípravy

Maso naklepeme, osolíme a opepříme z obou stran.
Cibulku osmažím přidám maso orestuji dám mrkev a cuketu a zapnu na high. na 2,5 hod. Po 1,5 hodině přidám protlak okurky,…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
gulášovka z pomalého hrnce

gulášovka z pomalého hrnce

Potřebné ingredience

cibule,mleté maso, brambory.masox,koření,hotová jíška

Postup přípravy

na dno hrnce dame nakrájenou cibuli,mleté maso ,brambory na kostičky,kořeni jaké jsme zvyklí používat to je ,kmín,pepř ,paprika já dávám i trochu gyros ,sušený česnek,2kostičky…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
KUŘECÍ STEHNA NA ZELÍ v PH

KUŘECÍ STEHNA NA ZELÍ v PH

Potřebné ingredience

1 - 2 sterilizované zelí, kuřecí stehna,sůl,kmín,cukr, grilovací koření, citron a rozmarýn

Postup přípravy

Na dno dám vysypu 1 nebo 2 sklenice 0,7 l sterilizovaného zelí které sliji od vody pocukruji KL cukru. Na to naskládám okořeněné maso grilovacím koření, sůl, kmín pokapu citronem…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
VEPŘOVÉ NA PÓRKU v MH

VEPŘOVÉ NA PÓRKU v MH

Potřebné ingredience

1/2 kg masa 1 pórek menší 1 cibule česnek sůl, trochu papriky, pepř, kmín, podravku ....

Postup přípravy

Dám do hrnce posmažím na trochu oleji cibulku,maso, pórek dochutím podleji trochou vody a zapnu na dušení 2 hod.
Po 1,5 hodině zahustím jíškou a dochutím a nechám ještě 1/2 hod…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
Dušená červená řepa - POMALÝ HRNEC

Dušená červená řepa - POMALÝ HRNEC

Potřebné ingredience

cibule, červená řepa, vepřový jazyk, smetana (sůl, pepř, nové koření) brambory jako příloha

Postup přípravy

Na dno hrnce jsem dala na drobno nakrájenou civuli, na to oloupanou řepu nakrájenou na kostky a úplně nahoru vepřové jazyky.

Okořenila jsem solí, pepř a nové koření (obojí…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
Plněné kapie

Plněné kapie

Potřebné ingredience

4-5 větších kapií (dole ploché, aby dobře stály), 250 g mletého hovězího masa, 1 větší cibule, 2 stroužky česneku, sůl, pepř, máslo (Ghí), parmezán; * KAŠE: brambory, máslo, mléko, sůl

Postup přípravy

Nejprve připravit suroviny:
- brambory pokrájet na kostky
- cibuli pokrájet na drobno
- česnek prolisovat
- parmezán nakrouhat na hoblinky
- z paprik odkrojit…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
Vepřové nudličky po thajsku

Vepřové nudličky po thajsku

Potřebné ingredience

500 g libového vepřového masa (např. kýta), 1 cibule, trocha mladého chřestu, 200 g bambusových výhonků, 2 lžíce sojové omáčky, 1 lžíce worcestrové omáčky, sůl, pepř, na zahuštění trocha kukuřičného škrobu rozmíchaného ve vodě

Postup přípravy

Přiravit suroviny:
- maso nakrájet na nudličky¨
- cibuli pokrájet na půlkolečka
- chřest pokrájet na cca 3 cm dlouhé špalíčky
- výhonky pokrájet na nudličky

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
Kuřecí paličky na medu

Kuřecí paličky na medu

Potřebné ingredience

cca 500 g kuřecích paliček, 50 ml rostlinného oleje, 50 ml teplé vody, 1 lžíce medu, 1 lžíce sójové omáčky, 1 lžíce kečupu, 1 lžička plnotučné hořčice, ½ lžičky mleté sladké papriky, ¼ lžičky soli

Postup přípravy

Med rozšlehat v teplé vodě. Přidat olej + sójovou omáčku + kečup + hořčici + papriku + sůl a promíchat. Paličky vložit do hrnce, nalít na ně marinádu, promíchat a nechat odležet…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
VEPŘOVÁ KRKOVICE NA HOUBÁCH v PH

VEPŘOVÁ KRKOVICE NA HOUBÁCH v PH

Potřebné ingredience

1/2 kg masa hřiby cibule,jarní cibulka pórek,sůl pepř párek jíška hořčice

Postup přípravy

Maso naklepu , nasolím a nepepřím. Na pánvi osmažím cibulku potom zatáhnu
maso vložím, pórek, jarní cibulku, PL hořčice,hřiby sušené namočené.

Vše dám do PH podleji…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
Vepřové v kapustě

Vepřové v kapustě

Potřebné ingredience

500 g vepřové plece, slanina (lze vynechat), kapusta, cibule, 5 stroužků česneku, pepř, sůl, instantní jíška na zahuštění

Postup přípravy

Nejprve připravit suroviny:
- maso pokrájet na větší kostky
- slaninu pokrájet na kostičky
- cibuli pokrájet na drobno
- česnek pokrájet na kostičky
- kapustové…

Zobrazit více...

Kategorie