Zobrazit přihlášovací formulář
DORTY
Prasátko Peppa (r.2015)

Prasátko Peppa (r.2015)

Potřebné ingredience

Čokoládová korpus, čokoládový krém - pařížský s banány, vlastní potahovací hmota

Postup přípravy

Barveno barvami bez AZO
Váha dortu 1,2kg, průměr 24cm

Zobrazit více...
DORTY
Mašle (r.2015)

Mašle (r.2015)

Potřebné ingredience

Čokoládová korpus, čokoládový krém - pařížský, vlastní potahovací hmota

Postup přípravy

Barveno barvami bez AZO
Váha dortu 1,2kg, průměr 24cm

Zobrazit více...
DORTY
Zajíčci (r.2015)

Zajíčci (r.2015)

Potřebné ingredience

Světlý piškotový korpus, tvarohovo-borůvkový krém s borůvkami, vlastní potahovací hmota, figurky z potahovky

Postup přípravy

Barveno barvami bez AZO
Váha dortu 1,5kg, průměr 24cm

Zobrazit více...
DORTY
Motýlci II (r.2015)

Motýlci II (r.2015)

Potřebné ingredience

Čokoládový korpus, čokoládový krém-pařížský, vlastní potahovací hmota

Postup přípravy

Barveno barvami bez AZO
Váha dortu 1kg, průměr 20cm

Zobrazit více...
DORTY
Modrý s mašlí (r.2015)

Modrý s mašlí (r.2015)

Potřebné ingredience

Světlý piškotový korpus, tvarohovo-borůvkový krém s borůvkami, vlastní potahovací hmota

Postup přípravy

Barveno barvami bez AZO
Váha dortu 1kg, průměr 24cm

Zobrazit více...
DORTY
Knoflíky (r.2015)

Knoflíky (r.2015)

Potřebné ingredience

Citronový korpus, citronovo-tvarohový krém, vlastní potahovací hmota

Postup přípravy

Barveno barvami bez AZO
Váha dortu 1kg, průměr 24cm

Zobrazit více...
DORTY
Ostrov (r.2015)

Ostrov (r.2015)

Potřebné ingredience

Světlý piškotový korpus, tvarohovo-jahodový krém, vlastní potahovací hmota, modelování z potahovky

Postup přípravy

Barveno barvami bez AZO
Váha dortu cca 4 kg, průměry 24cm a 20cm

Zobrazit více...
DORTY
Zámek s princeznou (r.2015)

Zámek s princeznou (r.2015)

Potřebné ingredience

Světlý piškotový korpus, čokoládový krém-pařížský ; čokoládový korpus, tvarohový krém, vlastní potahovací hmota

Postup přípravy

Barveno barvami bez AZO
Váha dortu cca 4kg

Zobrazit více...
DORTY
Blesk (r.2012)

Blesk (r.2012)

Potřebné ingredience

První pokus o vlastní dort Světlý piškotový korpus, tvarohový krém, kupovaný marcipán.

Postup přípravy

Váha dortu cca 1kg, průměr 24cm

Zobrazit více...
DORTY
Ptáčci (r.2014)

Ptáčci (r.2014)

Potřebné ingredience

Světlý piškotový korpus, borůvkovo-tvarohový krém, vlastní potahovací hmota

Postup přípravy

Barveno barvami bez AZO
Váha dortu 1,2kg, průměr 24cm

Zobrazit více...

Kategorie