PADESÁTKA S BAGREM
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
Kakaový korpus
Smetanový krém: mascarpone, šlehačka, zakysanka a tvaroh
Ananasové pyré: ananasové kompoty v plechovce a smetanové pudinky
Fondán na potažení dortu
DORT PRO OŠETŘOVATELKU
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
Kakaový korpus, rozměr dortu: 30 x 30 cm, výška: 8 cm
Krém č. 1: pařížský - smetana + hořká čokoláda
Krém č. 2: smetanovo-mascarponový s broskvemi
Krém na obmazání…
DELFÍNCI PRO SOFINKU
Potřebné ingredience
JEN PRO ISNSPIRACI
Postup přípravy
Medovníkové pláty o rozměru 35 x 25 cm
Krém č. 1: karamelový z uvařeného slazeného mléka Salko + máslo + neslazený karamelový pudink
Krém č. 2: mascarponovo-smetanový s…
MEDVÍDEK K 1. ROČKU
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
Vanilkovo citronový piškot, forma o průměru 20 cm
Krém: smetanovo mascarponový s citronovou šťávou + meruňková marmeláda na korpusy
Potaženo: bílým fondánem a zdobeno…
MĚŠEC S PENĚZI A ČTYŘLÍSTKEM
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
Spodní dort: kakaový a kapučínový korpus,
Měšec: kakaový korpus
Krém: karamelový a čokoládová ganache s karamelem
Potaženo: fondán obarvený kakaem + fondánové zdobení
…
DORT - MINNIE S MEDVÍDKEM NA LAVIČCE
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
Mramorový korpus, krém- smetana na šlehání + mascarpone + smetanovo jahodový jogurt Ehrmann, jahodovo-malinové pyré, fondán na potažení dortu, figurky z domácího mléčného…
SPIDERMAN
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
Čokoládový korpus, krém - smetana na šlehání + mascarpone + zakysaná smetana, ananasové pyré, fondán na potažení a vymodelovaná figurka z domácího mléčného marcipánu.
MINNIE S PUNTÍKY
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
Mramorový korpus z 8 vajíček, krém - smetanovo-mascarponový s ananasovým tvarohem, ananasový kompot na proložení korpusů, šlehačka na ozdobení celého dortu. Minnie vymodelována z…
L E G O
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
Mramorový korpus, krém: smetanovo mascarponový s ananasovým tvarohem, proloženo kousky ananasu, čokoládová ganache na obmazání dortu, potaženo fondánem obarveným modrou…
SNĚHULÁČEK
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: oříškový, KRÉM: smetanovo tvarohový, ZDOBENÍ: vařený bílkový krém a kousky marcipánových ozdob.
VÁHA DORTU: 1,6 kg
FORMA o průměru: 20 cm
VÝŠKA KORPUSU: 4,5 cm,…