SNĚHULÁČEK

Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: oříškový, KRÉM: smetanovo tvarohový, ZDOBENÍ: vařený bílkový krém a kousky marcipánových ozdob.
VÁHA DORTU: 1,6 kg
FORMA o průměru: 20 cm
VÝŠKA KORPUSU: 4,5 cm, 2x prokrojený a po naplnění výška: 6,5 cm
VÁHA DORTU: 1,6 kg
FORMA o průměru: 20 cm
VÝŠKA KORPUSU: 4,5 cm, 2x prokrojený a po naplnění výška: 6,5 cm

Trochu jiný pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Zrušený účet
(upraveno)
7. 1. 2017, 12:46
Jéé, ten je krásný
Moc se mi líbí


nahlásit

MParis
(upraveno)
28. 12. 2016, 10:22
Hezký



nahlásit