Zobrazit přihlášovací formulář

PADESÁTKA S BAGREM

0.0
PADESÁTKA  S  BAGREM

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

Kakaový korpus
Smetanový krém: mascarpone, šlehačka, zakysanka a tvaroh
Ananasové pyré: ananasové kompoty v plechovce a smetanové pudinky
Fondán na potažení dortu
Bagr: čokoládové tatranky slepované čokoládovou ganáší a vytvarován do požadovaného tvaru, potažený domácím mléčným marcipánem. Spodní část bagru s pásy jsou vymodelovány přímo z marcipánu. Váha bagru: 500 g.
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 4.600 g

Pohled z pravé strany

Pohled z levé strany

Zadní pohled

Letecký pohled

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie