Zobrazit přihlášovací formulář
BEZMASÁ JÍDLA
Pestrá zeleninka v tempuře s Mini rolkami

Pestrá zeleninka v tempuře s Mini rolkami

Potřebné ingredience

RACIO Mini rolky rýže a pohanka Zelenina na smažení Mladá mrkev Hráškové lusky Květák Mladá cuketa 0,4 litru oleje na smažení Tempura: 3⁄4 šálku solamylu 1⁄4 šálku hladké mouky 1 lžička prášku do pečiva 1⁄2 lžička soli 1⁄2 šálku hladké mouky 1 vejce

Postup přípravy

Všechny suché suroviny smícháme. Odebereme jednu třetinu a přidáme vajíčko a vodu do zbývajících dvou třetin. Promícháme a necháme pořádně odležet. Zeleninu obalíme ve směsi,…

Zobrazit více...
CHUŤOVKY
Pomerančová RACIO svačinka pro maminky i děti

Pomerančová RACIO svačinka pro maminky i děti

Potřebné ingredience

Na 4 pohárky potřebujeme 1 balení Simply pomeranč, 2 čerstvé pomeranče, 1 litr pomerančového džusu či 200 mililitrů pomerančového sirupu, 250 mililitrů smetany ke šlehání nebo řeckého jogurtu.

Postup přípravy

Z balení Simply pomeranč dáme na stranu 8 koleček a zbytek nadrtíme nahrubo a dáme rovnoměrně do 4 sklenic. Na tuto drť nalijeme pomerančový sirup nebo pomerančový džus, který…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Jablečná svačinka s Raciolkami pro děti i dospělé

Jablečná svačinka s Raciolkami pro děti i dospělé

Potřebné ingredience

1 balíček Raciolek jablko a skořice, 4 jablka, 250 ml jogurtu řeckého typu, 1 lžička mleté skořice, 3 lžíce medu

Postup přípravy

Jablka zbavíš jadérek a nakrájíš na menší kousky. V mističce vyšlehej citronovou šťávu s medem a se skořicí a směs přidej k nakrájeným jablkům. Zalij jogurtem a vršek posyp…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Mrkvový dort s Pedro bonbonky

Mrkvový dort s Pedro bonbonky

Potřebné ingredience

Těsto: 3 vejce 180g třtinového cukru 1 lžička javorového sirupu\ 240g polohrubé mouky 1,5 rovné lžičky kypřící sody 1,5 rovné lžičky prášku do pečiva 1 vrchovatá lžička skořice 200 ml oleje 7 mrkví, nastrouhaných nahrubo špetka soli Krém: 600g smetanového termizovaného sýru typu lučina 120g másla 160g moučkového cukru (nebo podle chuti) 1 lžička javorového sirupu trocha citronové šťávy 3 různé potravinářské barvy 2 balení Pedro Tutti Frutti medvídků

Postup přípravy

Předehřejte si troubu na 180´C. Formu vymažte máslem a vyložte pečícím papírem. Vyšlehejte vejce s třtinovým cukrem a sirupem. Zvlášť si promíchejte všechny suché přísady (mouku,…

Zobrazit více...
CUKROVÍ
Mramorová čokoláda

Mramorová čokoláda

Potřebné ingredience

1 tabulka mléčné čokolády \r\n1 tabulka hořké čokolády\r\n1/2 tabulky bílé čokolády\r\n\r\n1 balení Pedro Kyseláků

Postup přípravy

Připravte si menší nízký plech vystlaný pečícím papírem. V horké lázni si společně rozpusťte hořkou a mléčnou čokoládu dohladka, směs nalijte na plech a rozetřete do požadovaného…

Zobrazit více...
CHUŤOVKY
Křupavý Knäck burger s modrým sýrem

Křupavý Knäck burger s modrým sýrem

Potřebné ingredience

Na 4 porce potřebujeme ½ balení RACIO Knäckebrotu multigrain, 1 balení sýru s modrou plísní (například Nivy), 200 gramů pomazánkového másla, 1 balení sýru Brie nebo Hermelín, 1 hrst lístků rukoly a 1 hrst vlašských oříšků.

Postup přípravy

Nejprve na struhadle nastrouháme modrý sýr najemno a vyšleháme ho s pomazánkovým máslem. Vznikne pomazánka, kterou ukládáme mezi chlebíčky RACIO Knäckebrot multigrain, zdobíme…

Zobrazit více...
CHUŤOVKY
Játrová paštička

Játrová paštička

Potřebné ingredience

8 plátků RACIO chlebíčků multigrain, 400 g kuřecích jater, 250 ml smetany ke šlehání, 3 střední cibulky, 4 lžíce rostlinného oleje, 50 ml brandy, sůl, pepř, polníček, 150 g zavařených cibulek.

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme nahrubo a orestujeme na rozpáleném oleji dozlatova. Přidáme najemno nakrájená kuřecí játra a společně dusíme doměkka. Osolíme a okořeníme, podlijeme brandy, které…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Lehounký jahodový dezert s RACIO polomáčenými chlebíčky

Lehounký jahodový dezert s RACIO polomáčenými chlebíčky

Potřebné ingredience

1 balení RACIO polomáčených jogurtových, 400 gramů čerstvých jahod, 250 ml smetany ke šlehání, 4 lžíce zakysané smetany.

Postup přípravy

Třetinu jahod rozmixujeme ponorným mixérem dohladka a směs smícháme se zakysanou smetanou. Vyšleháme smetanu ke šlehání a do ní vmícháme jahodovou směs. Vznikne lehká pěna, kterou…

Zobrazit více...
POLÉVKY
Cornies kukuřičná polévka

Cornies kukuřičná polévka

Potřebné ingredience

9 plátků RACIO Cornies kukuřičné s mořskou solí, 250 ml smetany ke šlehání, ½ litru zeleninového vývaru, ½ litru mléka, 1 cibule, 3 lžíce kukuřičného nebo slunečnicového oleje, 300 gramů kukuřice (čerstvé, sterilované nebo mražené), sůl, muškátový oříšek, bílý pepř

Postup přípravy

Cibuli očistíme, nadrobno nakrájíme a orestujeme dozlatova na oleji. Restovanou cibulku zalijeme zeleninovým vývarem a vaříme cca 10 – 15 minut. Přidáme kukuřici, mléko a větší…

Zobrazit více...
CHUŤOVKY
Jarní nádivka

Jarní nádivka

Potřebné ingredience

6 ks žitného Knäckebrotu RACIO, 150 ml mléka, 3 vejce, 150 g šunky, 100 g hlívy ústřičné, špetka muškátového květu, 5 lžic olivového oleje, 3 stroužky česneku, hrst petrželové natě, pažitky a libečku, sůl, pepř

Postup přípravy

Knäckebroty rozemeleme v mixéru a zalijeme mlékem s rozšlehanými žloutky, špetkou muškátového květu a mletého pepře a necháme pět minut odležet. Šunku nakrájíme na kostičky a…

Zobrazit více...

Kategorie