Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Pomalý hrnec

Přidat recept
POMALÝ HRNEC
BŮČEK v PH

BŮČEK v PH

Potřebné ingredience

1 kg bůčku bez kostí cibulu, česnek, pepř, sůl, kmín, trochu červené, papriky a gril. koření

Postup přípravy

Vložíme do PH vůbec nepodléváme pustí to hodně šťávy. Loudám na 3,5 hod. na 2. Do trouby už nedávám. Je to vynikající.

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
Kuřecí fajita

Kuřecí fajita

Potřebné ingredience

4 větší kuřecí prsa, různobarevné papriky (cca ½ červené, ½ žluté, ½ zelené), ½ bílé cibule, trocha oleje na orestování zeleniny, 100 ml vody na podlití, trocha instantní jíšky na zahuštění sosu; *KOŘENÍ FAJITA: 1 lžička soli, ½ lžičky bílého pepře, 1 lžička sladké papriky, ¼ lžičky sušeného česneku, 1 lžička kmínu, trocha sušené chilli papričky (podle toho, jak kdo rád ostré)

Postup přípravy

Nejprve si připravit všechny suroviny:
- všechny papriky pokrájet na tenké proužky
- cibuli pokrájet na tenké plátky
- naříznout z boku maso a vytvořit kapsu
- všechny…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
VEPŘOVÁ KRKOVICE NA HOUBÁCH v PH

VEPŘOVÁ KRKOVICE NA HOUBÁCH v PH

Potřebné ingredience

1/2 kg masa hřiby cibule,jarní cibulka pórek,sůl pepř párek jíška hořčice

Postup přípravy

Maso naklepu , nasolím a nepepřím. Na pánvi osmažím cibulku potom zatáhnu
maso vložím, pórek, jarní cibulku, PL hořčice,hřiby sušené namočené.

Vše dám do PH podleji…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
SÁDLO ŠKVAŘENÉ V POMALÉM HRNCI

SÁDLO ŠKVAŘENÉ V POMALÉM HRNCI

Potřebné ingredience

2,20 kg sádla pokrájet 1 dcl vody _____________ 1 dcl mléka sůl dle chuti

Postup přípravy

Zapnu na 1.low na 5 hodin potom přidám 1 dcl mléka a sůl a zapnu na 2. Pak po 2 hod.přepnu na 1 .
Sem tam promíchám ale z kraje 3 hodiny nemusíte.
Celkem mně to trvalo asi…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ v PH + domácí knedlík

SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ v PH + domácí knedlík

Potřebné ingredience

3/4 kg maso vepřové 2 cibule , česnek, 1 sklenka 0,7 l zelí trochu oleje na cibulku paprika, jíška sůl, pepř, majoránka, gulášové koření, kmín, pepř... smetanu 33% + mléko

Postup přípravy

V hrnci PH usmažím cibulku na tom zatáhnu maso nakrájené podleji přidám scezené zelí a všechno koření přidám 0,5 l vody a zapnu na 3,5 hodiny na High 2. Po 3 hodinách zahustím…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
TLAČENKA v PH od Áji Plassil

TLAČENKA v PH od Áji Plassil

Potřebné ingredience

1 vepřové koleno, 1 nožička, 2 bobkové listy, 2 kl sůl , pepř celý nové koření celé a 500 ml vody a nakonec 2 stroužky česneku

Postup přípravy

Dala jsme koleno do mísy od PH přidala jsem 2 bobkové listy, 2 kl sůl , pepř celý nové koření celé a 500 ml vody a dala jsem to na High 5h pak maso vyndat vývar scedit do…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
KUŘECÍ NA CIBULCE S PAPRIKOU

KUŘECÍ NA CIBULCE S PAPRIKOU

Potřebné ingredience

500g kuřecí prsa, cibulu, papriku, protlak nebo kečup, sůl, pepř, kmín

Postup přípravy

Maso si nakrájíme na nudličky a dáme do pácu do ledničky. Potom si osmažíme cibulku na to dáme prsa zatáhneme a dáme do PH přidáve veškeré koření a loudáme na High 3 hodiny. Potom…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
HOVĚZÍ GULÁŠ v PH

HOVĚZÍ GULÁŠ v PH

Potřebné ingredience

3/4 kg hovězího masa, 3 cibule,trochu sádla,papriku, gulášové koření, majoránku,sůl, pepř, kmín, hl. mouku na jíšku

Postup přípravy

Na cibulce orestuji maso. Přidám koření a zapnu na 3,5 hod. high. Nebo na low 7 hod. Půl hodiny před koncem zahustím a nechám dojít.

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
FAZOLOVÁ POLÉVKA z PH

FAZOLOVÁ POLÉVKA z PH

Potřebné ingredience

Fazole sušené,hřiby suché, cibule, mrkev, klobáse nebo párek,brambory, smetena, mléko,citron, sůl, pepř, nové kořené, majoránka,hladká mouka na zahuštění

Postup přípravy

Zpěním cibulku na to dám salám a vysypu uvařené fazole z tlakového hrnce které jsem vařila 40 minut aby byli mělké. Vše vložím do PH a loudám 2 hodiny pak dám smetanu s mlékem…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
VEPŘOVKA  z PH

VEPŘOVKA z PH

Potřebné ingredience

2,60 kg masa 1,30 kg bůčku, 39 g soli špetka kmín mletý špetka muškátový oříšek PL 2 podravky 3,5dcl. vody.

Postup přípravy

Loudám přes noc 10 hodin na low. Potom šťouchadlem pomačkám a dám do skleniček. Polovinu jsem pomlela na masovém mlýnku a je výborná dobře se roztírá.
Sterilizuji 1 hodinu.

Zobrazit více...

Kategorie