Zobrazit přihlášovací formulář

Pomalý hrnec

(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

SÁDLO ŠKVAŘENÉ V POMALÉM HRNCI

0.0
SÁDLO ŠKVAŘENÉ V POMALÉM HRNCI

Potřebné ingredience

2,20 kg sádla pokrájet 1 dcl vody _____________ 1 dcl mléka sůl dle chuti

Postup přípravy

Zapnu na 1.low na 5 hodin potom přidám 1 dcl mléka a sůl a zapnu na 2. Pak po 2 hod.přepnu na 1 .
Sem tam promíchám ale z kraje 3 hodiny nemusíte.
Celkem mně to trvalo asi 9 hodin než byli škvarky červené. Ale stojí to za to škvarky jsou výborné a úplně chutnají jinak.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

hhandulina ID 56325
15.10.2021, 21:11
Proč tam je to mléko? Nezkazí se to?
Jsouk ID 224223
2.2.2019, 21:27
Vyzkoušela jsem ho vyškvařit v pomalém hrnci podle Vás, a i když se to dlouho
dělá tak je sádlo krásně bílé a voňavé.Je to dobrý nápad a budu ho už tak dělat.
Děkuji za recept (Y) (clamp) .
malmar ID 154380
8.4.2018, 20:54
(clamp) (clamp) |:o)
lidare ID 208146
3.4.2018, 18:52
(Y) (Y) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky