(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
SÁDLO ŠKVAŘENÉ V POMALÉM HRNCI
Potřebné ingredience
2,20 kg sádla pokrájet 1 dcl vody _____________ 1 dcl mléka sůl dle chuti
Postup přípravy
Zapnu na 1.low na 5 hodin potom přidám 1 dcl mléka a sůl a zapnu na 2. Pak po 2 hod.přepnu na 1 .
Sem tam promíchám ale z kraje 3 hodiny nemusíte.
Celkem mně to trvalo asi 9 hodin než byli škvarky červené. Ale stojí to za to škvarky jsou výborné a úplně chutnají jinak.
Sem tam promíchám ale z kraje 3 hodiny nemusíte.
Celkem mně to trvalo asi 9 hodin než byli škvarky červené. Ale stojí to za to škvarky jsou výborné a úplně chutnají jinak.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Pedro007
(upraveno)
17. 8. 2024, 16:14
Škvarky byli nebo byly červené?????
hhandulina
(upraveno)
15. 10. 2021, 21:11
Proč tam je to mléko? Nezkazí se to?
Jsouk
(upraveno)
2. 2. 2019, 21:27
Vyzkoušela jsem ho vyškvařit v pomalém hrnci podle Vás, a i když se to dlouho dělá tak je sádlo krásně bílé a voňavé.Je to dobrý nápad a budu ho už tak dělat. Děkuji za recept .
malmar
(upraveno)
8. 4. 2018, 20:54
lidare
(upraveno)
3. 4. 2018, 18:52