Zobrazit přihlášovací formulář
DORTY
Prasátko Pepina

Prasátko Pepina

Potřebné ingredience

sachr korpus, banány, pařížská šlehačka, smartflex velvet

Postup přípravy

*

Zobrazit více...
DORTY
Kačer Donald

Kačer Donald

Potřebné ingredience

karamelový bezlepkový korpus, vanilkový krém s mascarpone, čerstvé maliny, banány, smartflex velvet

Postup přípravy

*

Zobrazit více...
DORTY
***PANDORA dort***

***PANDORA dort***

Potřebné ingredience

...

Postup přípravy

...

Zobrazit více...
DORTY
***NAROZENINOVÝ - bez potahování***

***NAROZENINOVÝ - bez potahování***

Potřebné ingredience

NAROZENINOVÝ - OPĚT :-) můj oblíbený bez potahování, tentokrát kočičkový - světlý korpus +šlehačkovo-mascarpone krém s ovocem

Postup přípravy

váha 2.9kg

Zobrazit více...
DORTY
***NAROZENINOVÝ - OREO***

***NAROZENINOVÝ - OREO***

Potřebné ingredience

NAROZENINOVÝ -OPĚT :-) můj oblíbený bez potahování - světlý korpus + šlehačkovo-mascarpone krém ....zdobeno ovocem a oreo

Postup přípravy

váha - 3kg

Zobrazit více...
DORTY
LEDOVÉ KRÁLOVSTVÍ

LEDOVÉ KRÁLOVSTVÍ

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUS vanilkový
KRÉM: smetanovo-mascarponový + kousky nadrobno nakrájených broskví
GANACHE z bílé čokolády na obmazání celého dortu pod fondán
FIGURKY: vymodelované z…

Zobrazit více...
DORTY
mirror glaze - skúška

mirror glaze - skúška

Potřebné ingredience

x

Postup přípravy

x

Zobrazit více...
DORTY
mašinka Tomáš

mašinka Tomáš

Potřebné ingredience

x

Postup přípravy

x

Zobrazit více...
DORTY
Letadlo

Letadlo

Potřebné ingredience

red velvet, vanilkový krém s mascarpone, čerstvé maliny, smartflex velvet, tisk na jedlý papír

Postup přípravy

*

Zobrazit více...
DORTY
SVATEBNÍ TŘÍPATROVÝ V BÍLO-MODRÉM

SVATEBNÍ TŘÍPATROVÝ V BÍLO-MODRÉM

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

SPODNÍ PATRO- korpus mramorový,
KRÉM: karamelový a pařížský,
PRŮMĚR DORTU: 30 cm, VÁHA: 4600 g, spotřeba fondánu: 500 g, VÝŠKA: 9 cm

STŘEDNÍ PATRO- korpus vanilkový,…

Zobrazit více...

Kategorie