Šaldorfská pečínka
Potřebné ingredience
Vepřová krkovice na plátky s kostí, brambory, cibule, česnek, houby sušené, sůl, pepř, majoránka, rozmarýn, olej, alobal.
Postup přípravy
Vepřové plátky z krkovice s kostí lehce naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme majoránkou. Oloupeme si syrové brambory, nakrájíme je na kousky, oloupeme cibuli, rozloupeme na…
Kuřecí s nivovo-česnekovým sosíkem
Potřebné ingredience
kuřecí prsa nebo libovolné kuřecí masíko (750 g), cibulka jedna střední, 2 stroužky česneku, niva sýr+smetana nebo rovnou jedna hotová Apettito nivovo-sýrová omáčka, pepř, olej.
Postup přípravy
Na trošce oleje osmahnout na kousky nakrájené kuřecí maso, lehce osolené (kvůli již slané nivě) a opepřené. Po osmahnutí vyjmout, dát na výpek na drobno nakrájenou cibulku spolu s…