Zobrazit přihlášovací formulář
VEPŘOVÉ MASO
Šaldorfská pečínka

Šaldorfská pečínka

Potřebné ingredience

Vepřová krkovice na plátky s kostí, brambory, cibule, česnek, houby sušené, sůl, pepř, majoránka, rozmarýn, olej, alobal.

Postup přípravy

Vepřové plátky z krkovice s kostí lehce naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme majoránkou. Oloupeme si syrové brambory, nakrájíme je na kousky, oloupeme cibuli, rozloupeme na…

Zobrazit více...
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Kuřecí s nivovo-česnekovým sosíkem

Kuřecí s nivovo-česnekovým sosíkem

Potřebné ingredience

kuřecí prsa nebo libovolné kuřecí masíko (750 g), cibulka jedna střední, 2 stroužky česneku, niva sýr+smetana nebo rovnou jedna hotová Apettito nivovo-sýrová omáčka, pepř, olej.

Postup přípravy

Na trošce oleje osmahnout na kousky nakrájené kuřecí maso, lehce osolené (kvůli již slané nivě) a opepřené. Po osmahnutí vyjmout, dát na výpek na drobno nakrájenou cibulku spolu s…

Zobrazit více...

Kategorie