Zobrazit přihlášovací formulář
CO DŮM DAL
CHALUPÁŘSKÉ RECEPTY  7  ,BRAMBORAKY SEKANÁ,GRILOVÁNÍ

CHALUPÁŘSKÉ RECEPTY 7 ,BRAMBORAKY SEKANÁ,GRILOVÁNÍ

Potřebné ingredience

VŠE MOŽNÉ

Postup přípravy

VESNICKÝ BRAMBORÁK:
400 g syrových brambor, 150 g sterilovaného zelí, 150 g měkkého salámu, 70 g polohrubé mouky, 2 vejce, česnek podle chuti, drcený kmín, majoránka, sůl.…

Zobrazit více...
CO DŮM DAL
CHALUPÁŘSKÉ RECEPTY 6 KVĚTÁK

CHALUPÁŘSKÉ RECEPTY 6 KVĚTÁK

Potřebné ingredience

VŠE MOŽNÉ

Postup přípravy

KVĚTÁK „POD ČEPCEM“:
1 květák, 400 g mletého masa, 2 vejce, 1 cibule, strouhaný muškátový oříšek, pepř, sůl. Do mletého masa vmícháme drobně nakrájenou cibuli, vejce, přidáme 1…

Zobrazit více...
CO DŮM DAL
CHALUPÁŘSKÉ RECEPTY  5 BRAMBORY,FAZOLKY,HOUBY

CHALUPÁŘSKÉ RECEPTY 5 BRAMBORY,FAZOLKY,HOUBY

Potřebné ingredience

VŠE MOŽNÉ

Postup přípravy

FAZOLE S UZENÝM:
1 uzené koleno, 1 velká plechovka červených fazolí, 1 cibule, 2 lžíce hladké mouky, 3 dl mléka, ocet, cukr, sůl. Na tuku orestujeme nakrájenou cibuli doměkka,…

Zobrazit více...
CO DŮM DAL
CHALUPÁŘSKÉ RECEPTY 4  GULÁŠE

CHALUPÁŘSKÉ RECEPTY 4 GULÁŠE

Potřebné ingredience

VŠE MOŽNÉ

Postup přípravy

CHALUPÁŘSKÝ PEKÁČEK:
1 kg vepřového plecka (libového bůčku), 2 klobásy (myslivecká, aj.), 2 cibule, 4 stroužky česneku, grilovací koření, drcený kmín, sůl. Maso nakrájíme na…

Zobrazit více...
CO DŮM DAL
CHALUPÁŘSKÉ RECEPTY 3

CHALUPÁŘSKÉ RECEPTY 3

Potřebné ingredience

VŠE MOŽNÉ

Postup přípravy

ŘÍZKY V SÝROVÉ PEŘINCE:
4-8 plátků krkovice, 300 g strouhaného sýra, 1 šlehačka sůl. Plátky masa naklepeme, osolíme a obalíme v těstíčku z vejce, hladké mouky a mléka. Osmažíme…

Zobrazit více...
CO DŮM DAL
CHALUPÁŘSKÉ RECEPTY 2 VEPŘOVÉ MASO

CHALUPÁŘSKÉ RECEPTY 2 VEPŘOVÉ MASO

Potřebné ingredience

VŠE MOŽNÉ

Postup přípravy

BOBKY:
Vepřovou kýtu, kousek bůčku potřeme česnekem utřeným se solí, posypeme kmínem a společně s kouskem uzeného masa pečeme.Podáváme s přílohou – bobky v zelí. Kysané zelí…

Zobrazit více...
CO DŮM DAL
CHALUPÁŘSKÉ RECEPTY 1 KUŘECÍ MASO

CHALUPÁŘSKÉ RECEPTY 1 KUŘECÍ MASO

Potřebné ingredience

VŠE MOŽNÉ

Postup přípravy

MINUTKA „GYROS“:
Plátky kuřecího masa naklepeme, ochutíme kořením Gyros, potřeme hořčicí s křenem a obalíme v polohrubé mouce. Smažíme v rozpáleném tuku. Po opečení dáme na…

Zobrazit více...
BEZMASÁ JÍDLA
VEGANSKÁ Pomazánka z droždí

VEGANSKÁ Pomazánka z droždí

Potřebné ingredience

Droždí asi tak za 10kč, 1 větší cibule, olej, koření, česnek, strouhanka, voda

Postup přípravy

Nejprve vezmi velký tác a droždí na něm pomocí nože rozdrol na miniaturní kousky. Pozor není to na pět minut, takže si u toho můžeš třeba poslechnout nějakou pěknou LP desku …

Zobrazit více...
POMAZÁNKY
♪♥♪♥♪♥♪♥♪♥♪POMAZÁNKY♥♪♥♪♥♪♥

♪♥♪♥♪♥♪&…

Potřebné ingredience

VŠE MOŽNÉ

Postup přípravy

Pomazánky od A do Z pro Vás
Bulharská pomazánka

300 g dietního salámu, malý rajský protlak, malá tatarská omáčka, kyselá okurka, cibule.
Salám umeleme na …

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
venečky

venečky

Potřebné ingredience

těsto:2sklenice vody,250ml,,sklenice oleje,25dkg,hlk,mouky,6vajec, špetka soli krém: 750ml.mléka,3vanilkový pudingy,20cukru,,175gr,másla,lžíce rumu 3Xvanilkový cukr

Postup přípravy

Těsto:vodu a olej do hrnce přivedeme k varu,a odstavíme,a ihned přidáme mouku,a zamíchat,nechte vychladnout,,po vychladnutí vmicháme vajííčka postupně,zašleháme,,špekta soli..

Zobrazit více...

Kategorie