Zobrazit přihlášovací formulář
HOVĚZÍ MASO
Vynikající "Würzfleisch"

Vynikající "Würzfleisch"

Potřebné ingredience

400 g telecí kýty, 250 g čerstvých žampionů, 1 šlehačka, eidam ke strouhání, toastový chleba, citrónová šťáva, hladká mouka, olej, sůl, pepř

Postup přípravy

Telecí maso omyjeme a dáme vařit s kořenovou zeleninou a novým kořením (s použitím tlakového hrnce je příprava rychlejší), po uvaření maso vytáhneme a necháme vychladnout,…

Zobrazit více...
RÝŽE A TĚSTOVINY
Vynikající zapečené Cannelloni

Vynikající zapečené Cannelloni

Potřebné ingredience

600 g mleté hovězí maso, 2 plechovky loupaných rajčat, 250 g těstovin cannelloni, 2 střední cibule, 1 šlehačka 33%, 300 g sýru eidam, 1 lžička moučk.cukru, 1 lžička mletého kmínu, 1 lžička sladké mleté papriky, 2 lžičky oregana, sůl, pepř, olej

Postup přípravy

Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a restujeme na rozpáleném oleji do doby, než zesklovatí. Poté přidáme mleté maso, které osmahneme ze všech stran, osolíme, opepříme a přidáme…

Zobrazit více...

Kategorie