Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Mleté maso

Přidat recept
MLETÉ MASO
Lahmacun (pizza turca)

Lahmacun (pizza turca)

Potřebné ingredience

Na těsto: 450 g mouky, 1 lžička soli, 20 g droždí, nebo 1 balíček sušeného droždí, 250 ml vody, teplý slunečnicový olej, kukuřičná mouka pro pečení Na Obsah: 4 cibule, 2 čerstvá rajčata, 2 zelené papriky , 2 svazky petržele, 250 gramů mletého jehněčího nebo hovězího masa jemně namletého, 2 lžičky papriky, pepř, 1 lžička soli , 1 / 2 lžičky černého pepře, 1 špetka mletého římského kmínu, 2 lžíce olivového oleje, 2 středně velké červené cibule, 1 lžička oregana, máta nebo tymián, nebo kombinace obou) 1 / 2 citronu

Postup přípravy

Mouku vsypeme do mísy se solí. Uděláme díru ve středu a pak zalijeme kvasinky. Mix s polovinou vody. Vrhnout trochu více mouky a necháme v teple a pokryté tkaninou po dobu 15…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
ADANA KEBAB

ADANA KEBAB

Potřebné ingredience

500g mletého skopového nebo jehněčího masa 100g tuku ze zadní částo skopového mletý černý a červený pepř zelená petrželka - nasekat najemno půl lžičky mleté papriky sůl

Postup přípravy

Mleté maso smícháme s najemno nakrájeným tukem, osolíme, opepříme černým a červeným pepřem, přidáme najemno nakrájenou petrželku a řádně promícháme. Necháme asi 12 hodin odležet.…

Zobrazit více...

Kategorie