Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Hovězí maso

Přidat recept
HOVĚZÍ MASO
Burgunské hovězí ragů

Burgunské hovězí ragů

Potřebné ingredience

Boeuf Bourguignon ◦¾ l červeného vína ◦1 kg hovězí kýty (spodní nebo květový šál) ◦1 velká cibule ◦½ hlavičky česneku ◦2 bobkové listy ◦8 kuliček pepře ◦několik čerstvých bylin (rozmarýn, tymián, majoránka) ◦150 g slaniny ◦3 lžíce olivového oleje ◦200 g mrkve ◦15 ks malých cibulek ◦silnější plátek másla ◦150 g malých žampiónů ◦střik koňaku (2 cl) ◦sekaná petrželka

Postup přípravy

Maso nakrájíme na větší kostky (3x3 cm), cibuli a mrkev na kolečka (malé cibulky ponecháme celé). Vložíme do mísy na marinování a zalijeme vínem a přidáme všechno koření. Necháme…

Zobrazit více...

Kategorie