Zobrazit přihlášovací formulář
POLÉVKY
Špenátová polévka

Špenátová polévka

Potřebné ingredience

listový špenát (pytlík čerstvého či pytlík zmraženého zn. Findus, Ardo), stroužek česneku, zakysaná smetana, 1 bio zeleninový bujon, mořská či himalájská sůl, máslo

Postup přípravy

Na kousku másla orestujeme špenát, přidáme nahrubo nasekaný česnek, kostku bio zeleninového bujonu, zalijeme 700 ml horké vody. Povaříme než špenát změkne. Za pomoci tyčového…

Zobrazit více...
RYBY A DARY MOŘE
Špagety s mořskými plody (dle Itala)

Špagety s mořskými plody (dle Itala)

Potřebné ingredience

kvalitní špagety mořské plody - v mém případě krevetky a jumbo slávky (ale možné dát mix), čerstvá malá rajčátka (sladká), bílé víno (spíše sladší chuti), čerstvá petrželka, česnek, cibulka či šalotka, citronová šťáva, olivový olej, mořská či himalájská sůl, chilli papričky

Postup přípravy

Na olivovém oleji restujeme nadrobno nakrájený česnek (1-2 stroužky) a cibulku (1/2 cibule, nebo jedna celá šalotka). Dále přidáme krevetky a dobře očištěné (pouze uzavřené)…

Zobrazit více...

Kategorie