Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Bůček pečený na zelí

Bůček pečený na zelí

Potřebné ingredience

Ingredience Bůček 500 g Kysané zelí 500 g Anglická slanina lze použít špek 200 g Česnek dle chuti Majoránka dle chuti Kmín dle chuti Masox 1 ks Sůl dle chuti

Postup přípravy

Na kostičky nakrájený kousek špeku osmažíme, přidáme zelí, masox a krátce podusíme. Dáme na plech rovnoměrnou vrstvu zelí a poklademe osolenými plátky bůčku.....JÁ PŘIDALA JEŠTĚ…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové srdce na divoko

Vepřové srdce na divoko

Potřebné ingredience

Suroviny:vepřové srdce,5 žampionů-nebo sušené-velká cibule nakrájená na drobno,3 stroužky česneku prolisované,l00g slaniny, koření na divočinu, kmín, hořčice, špetka skořice

Postup přípravy

Postup:Na slanině osmažíme do hněda cibulku, přidáme česnek, plátky žampionů a srdce na nudličky. Okmínujeme, zasypeme vrchovatou lžičkou koření na divočinu a zprudka vše několik…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová sekaná s houbami

Vepřová sekaná s houbami

Potřebné ingredience

Ingredience: 1 kg vepřového mletého masa, 4 vajíčka, sůl, 4 stroužky česneku, 50-100 g drobně nakrájených hub, 1 šlehačka, olej, strouhanka na zahuštění

Postup přípravy

Postup přípravy: Maso smícháme s vejci syrovými houbami, ušlehanou šlehačkou, česnekem, osolíme a zahustíme strouhankou. Vytvoříme válečk a vložíme do pekáče, nebo plechu s…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Pečený bůček, s knedlíkem a zelím

Pečený bůček, s knedlíkem a zelím

Potřebné ingredience

Suroviny 3/4 kg bůčku sůl kmín 1 cibule 2-3 stroužky česneku případne mletá paprika

Postup přípravy

Bůček posolíme ze všech stran a pokmínujeme. Můžeme posypat mletou paprikou. Cibuli oloupeme a nakrájíme na čtvrtky, česnek oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka (případně…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové na cibuli a paprice-( VAŘIL  MANŽEL)

Vepřové na cibuli a paprice-( VAŘIL MANŽEL)

Potřebné ingredience

Suroviny 600 g vepřového masa 5 cibulí špejle sůl pepř olej,2 papriky kapie

Postup přípravy

Postup přípravy
Vepřové maso omyjeme pod studenou vodou, nakrájíme na větší kusy, osolíme a popepříme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na silnější plátky. . potom dáme do pekáče…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Knedlo, vepřo, zelo

Knedlo, vepřo, zelo

Potřebné ingredience

Ingredience anglická slanina 300 g cibule 4 kusy hladká mouka 1 lžička kmín 1 lžíce pepř 1 špetka sůl 1 lžička vepřová pečeně 800 g zelí kysané 1 balení

Postup přípravy

Maso opláchneme a důkladně osušíme, posolíme, pokmínujeme, vložíme do olejem vymazaného pekáče.Přidíme slaninu a nakrájenou cibuli. Pečeme 40-50 min tak, aby maso získalo kůrku,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Řízky v jogurtu

Řízky v jogurtu

Potřebné ingredience

Suroviny: 1 bílý jogurt velký 1 vejce 2 stroužky česneku koření

Postup přípravy

Postup:
Rozmíchá se 1 bílý jogurt s vajíčkem, do toho se rozmačkají 2 stroužky česneku a trochu gril. koření. Maso se naklepe, trochu osolí a nechá 1-2 dny uležet v jogurtové…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
VEPŘOVÉ KOTLETY NA ČERVENÉ PAPRICE

VEPŘOVÉ KOTLETY NA ČERVENÉ PAPRICE

Potřebné ingredience

Ingredience: vepřové kotlety, hladká mouka, sůl, pepř, kmín, cibule, olej, paprika sladká,kečup

Postup přípravy

Postup přípravy: Kotlety na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme, poprášíme hladkou moukou a zprudka opečeme na rozpáleném oleji. Vyjmeme, v oleji zpěníme nakrájenou…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
FRANCOUZSKÉ BRAMBORY ( vařil manžel )

FRANCOUZSKÉ BRAMBORY ( vařil manžel )

Potřebné ingredience

Použité suroviny: 800 g syrových brambor , 350 g uzené krkovice (nebo vepřové ),, 1 plechovka sterilovaných žampionů , 1 pórek , 1 paprika , 150 g tvrdého sýra , 3 vejce , 2 lžíce másla , špetka soli , špetka pepře, špetka drceného kmínu

Postup přípravy

Na pánvi rozpustíme máslo a orestujeme na něm sterilované žampiony. Trochu osolíme a přidáme drcený kmín, aby vyniklo jejich aroma. Zapékací mísu nebo pekáč vytřeme máslem,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Kotlety na šlehačce s cibulí a strouháným sýrem !!!!

Kotlety na šlehačce s cibulí a strouháným sýrem !!!!

Potřebné ingredience

Suroviny: 6-8 vepřových kotlet 3 cibule šlehačka 6-8 plátků cihly sůl, pepř sýr na strouhání ( cihla )

Postup přípravy

Postup:

Na pekáč si vyložíme cibuli nakrájenou na kolečka na ní poklademe naklepané, osolené,opepřené maso. Zalijeme šlehačkou a dáme péci do trouby (cca 200st.el.sporák).…

Zobrazit více...

Kategorie