Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 10 návštěvníků)

Vepřové srdce na divoko

0.0
Vepřové srdce na divoko

Potřebné ingredience

Suroviny:vepřové srdce,5 žampionů-nebo sušené-velká cibule nakrájená na drobno,3 stroužky česneku prolisované,l00g slaniny, koření na divočinu, kmín, hořčice, špetka skořice

Postup přípravy

Postup:Na slanině osmažíme do hněda cibulku, přidáme česnek, plátky žampionů a srdce na nudličky. Okmínujeme, zasypeme vrchovatou lžičkou koření na divočinu a zprudka vše několik minut orestujeme. Za občasného podlévání vodou dusíme asi dvě hodiny do změknutí masa. Vydusíme na šťávu, přidáme lžičku hořčice, špetku skořice, zaprášíme moukou a dolijeme vodu na požadované množsví omáčky. Provaříme a případně dosolíme...Příloha podle chuti-bramborová kaše,knedlík.rýže

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

mima82 7. 2. 2013, 14:07
8-|
Gackulka 19. 1. 2012, 11:45
Super recept mňam (Y) už se jdu chystat vařit (clamp) snad dostanu doma pochvalu. (L)
žabada 6. 11. 2010, 20:08
:-$ hned bych (jidlo) ,-) vypadá to báječně (Y)
tomulinecek 6. 11. 2010, 19:15
Hned bych si dala (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
hvezdamodra 6. 11. 2010, 19:14
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)MNAM
Mi55 6. 11. 2010, 18:14
Já předem srdce předvařím v papinu, pak dělám stejně. Máte krásně tmavou štávičku, tak to má být, v tom je tá chut. (Y) (Y) (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie