Zobrazit přihlášovací formulář
PIZZY, CHLEBY
Houstičky s bylinkami

Houstičky s bylinkami

Potřebné ingredience

250 g hladké pšeničné mouky, 250 g polohrubé pšeničné mouky, 1 balíček sušeného droždí, 1 lžička cukru, 1 lžička soli, pepř, 3 lžíce oleje, 250 ml (1/4 l) vlažné vody, 2 lžíce nasekané petrželky, 2 lžíce jemně nasekané pažitky, 1 lžíce nasekaného kopru, 1 žloutek, 1 lžíce vody

Postup přípravy

Obě mouky dáme do mísy, promícháme se sušeným droždím. Přidáme cukr, sůl, pepř, olej, vlažnou vodu. Vše zpracujeme elektrickým hnětačem na hladké těsto. Nejprve 5 minut na…

Zobrazit více...
DIETY
Výborný štrůdl - se SUKRINEM

Výborný štrůdl - se SUKRINEM

Potřebné ingredience

•1 balení listového těsta (nebo vlastní recept) •1 vajíčko •jablka •rozinky •Sukrin (místo cukru) •Sukrin Melis (na posypání) - není nutné •skořice

Postup přípravy

VHODNÉ NEJEN PRO DIABETIKY, ALE TAKÉ PRO TY, CO CHTĚLÍ ŽÍT ZDRAVĚ ČI POTŘEBUJÍ OMEZIT PŘÍSUN CUKRU.

Postup:

Jablka oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Někdo raději…

Zobrazit více...
CHUŤOVKY
Cibulový koláč - ňaminka

Cibulový koláč - ňaminka

Potřebné ingredience

TĚSTO: 250 g polohrubé mouky, 4 lžíce ledové vody, 1 větší špetka soli, 125 g másla nebo margarínu NÁPLŇ: 700 g cibule, 100 g prorostlé slaniny, 30 g. másla nebo margarínu, 150 g strouhaného ementálu, 1/4 l kysané smetany, 2 vejce, sůl, pepř, mouka na vyválení

Postup přípravy

Vypracujeme hladké těsto, které necháme 30 minut odpočinout v ledničce v chladnu (za tu dobu si bez problému stihnete připravit vše na náplň).
Cibuli oloupeme a nakrájíme na…

Zobrazit více...

Kategorie