Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Pivovarský tokáň

Pivovarský tokáň

Potřebné ingredience

600 g vepřového masa (kýta, ramínko) 2 cibule 5 stroužků česneku (1 červená feferonka) sůl 4 lžíce oleje (sádla) 3 lžíce hladké mouky 1 gulášová kostka 1 lžička sladké mleté papriky 2 dl světlého piva 1 zelená paprika (silnostěnná) 4 lžíce strouhaného sýra

Postup přípravy

Vepřové maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na hranolky. Cibuli si oloupeme a nakrájíme, v kastrolu rozpálíme olej (nebo sádlo) a nakrájené maso na něm po všech stranách rychle…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Kovářské kotlety

Kovářské kotlety

Potřebné ingredience

4 vepřové kotlety 100 g tvrdého sýra cibule olej 1/8 l šlehačky sůl pepř

Postup přípravy

Plech vymažeme olejem a poklademe kolečky cibule. Na ni položíme naklepané, osolené a opepřené kotlety a posypeme sýrem. Vložíme do trouby. Až se sýr rozteče zalejeme šlehačkou a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Námořnické kotlety

Námořnické kotlety

Potřebné ingredience

600 g vepřových kotlet bez kostí 2 cibule 8 stroužků česneku 3 steril. okurky 1 menší plechovka sterilovaných žampionů 50 ml olivového oleje 5 lžic rajského protlaku 1 šlehačka - lze nahradit kysanou smetanou jíška Knorr worchesterová omáčka pepř

Postup přípravy

600 g vepřových kotlet bez kostí
2 cibule
8 stroužků česneku
3 steril. okurky
1 menší plechovka sterilovaných žampionů
50 ml olivového oleje
5 lžic…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Ohnivá pánev čerta Šmajstrla

Ohnivá pánev čerta Šmajstrla

Potřebné ingredience

200 g vepřového plecka /kotlet bez kostí/ 400 g kuřecích řízků 200 g klobásky 1 červená paprika 1 zelená paprika 1 plechovka červených fazolí v chilli omáčce 4 střední cibule 6 stroužků česneku 200 g žampionů nebo plechovka sterilovaných 50 ml olivového oleje 2 chilli papričky /koření/ 1 pórek 100 ml piva 1 kelímek strouhaného křenu sůl mletý pepř

Postup přípravy

Maso pokrájíme na nudličky, klobásku na tenká kolečka, žampiony oloupeme a pokrájíme na kousky, papriky zbavíme jadřinců, nakrájíme na proužky, česnek a cibuli nakrájíme na malé…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Pradědovo tajemství

Pradědovo tajemství

Potřebné ingredience

4 vepřové kotletky bez kostí
1 balení zeleninového leča
1 cibule
8 stroužků česneku
5 lžic oleje
5 lžic rajského protlaku nebo kečupu
1 dcl piva
20 dkg strouhané Nivy / jiný sýr dle chuti /
sůl
pepř
oregáno
feferonky
8 topinek

Postup přípravy

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme opepřené a osolené kotletky a orestujeme z obou stran. Přendáme na talíř a do výpeku přidáme rajský protlak, zeleninové lečo, drcený česnek a pivo…

Zobrazit více...

Kategorie