Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Pradědovo tajemství

0.0
Pradědovo tajemství

Potřebné ingredience

4 vepřové kotletky bez kostí
1 balení zeleninového leča
1 cibule
8 stroužků česneku
5 lžic oleje
5 lžic rajského protlaku nebo kečupu
1 dcl piva
20 dkg strouhané Nivy / jiný sýr dle chuti /
sůl
pepř
oregáno
feferonky
8 topinek

Postup přípravy

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme opepřené a osolené kotletky a orestujeme z obou stran. Přendáme na talíř a do výpeku přidáme rajský protlak, zeleninové lečo, drcený česnek a pivo a mírně povaříme asi 3 minuty.

Dochutíme pepřem, solí a oreganem. Maso dáme zpět a necháme prohřát. Na talíř klademe vždy dvě klasicky připravené topinky potřené česnekem a přelejeme je šťávou se zeleninou. Na to položíme porci masa a posypeme hustě strouhanou Nivou. Ozdobíme feferonkou

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Klaris 9. 7. 2008, 15:54
Moc dobré (Y) (Y) (Y) právě jsem to dodělala k véče, tak jsem zvědavá co na to manžel (pl)
Gejby 22. 7. 2008, 14:06
@Klaris :-) :-) :-) (B)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie