Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

Krakonošovo tajemství

0.0
Krakonošovo tajemství

Potřebné ingredience

4 plátky krkovice , sůl , pepř , 250 g brambor ,1 cibule , 8 plátků anglické slaniny , 3 nakládané okurky , 1 lžíce oleje , 4 lžíce hořčice nebo kečupu, jak kdo má rád , tymián na ozdobu

Postup přípravy

Plátky krkovice po obou stranách naklepeme,osolíme,opepříme. Brambory s cibulí oloupeme a nakrájejíme na tenké plátky. Plátky anglické slaniny překrájíme na menší kousky. Kyselé okurky necháme okapat od nálevu a nakrájíme na tenká kolečka. Vezmeme kus alobalu a nastříháme na velké obdélníky. Potřeme je olejem a poklademe plátky brambor, na ně položíme krkovičku a potřeme hořčičí nebo kečupem,pak maso poklademe plátky cibule. Nakonec na každou porci rozdělíme slaninu a okurky. Naplněný alobal dobře zabalíme,aby během pečení nevytekla štáva,balíčky položíme na plech a pečeme ve vyhřáté troubě při teplotě 180°Cpřibližně 40 minut. Hotový pokrm před podáváním ozdobíme snítkou tymiánu.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie