Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 11 návštěvníků)

Krakonošův dlabanec

0.0
Krakonošův dlabanec

Potřebné ingredience

500 g plecka , 200 g točeného salámu ,cibule ,200 g žampionů ,sůl ,pepř ,2-3 lžíce kečupu ,olej , tvrdý sýr + suroviny na bramboráky

Postup přípravy

Masová směs: Maso nakrájíme na malé kostičky, salám i žampiony na plátky a cibuli na kostičky. Vše dáme dusit na olej. Na závěr přidáme kečup a necháme ještě chvilku povařit.

Usmažíme bramboráky podle počtu strávníků a hotovou masovou směsí je naplníme a přehneme. Podáváme se zeleninou a posypené strouhaným tvrdým sýrem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie