Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Kološvarské

0.0
Kološvarské

Potřebné ingredience

750 kg vepřové plece ,500g rýže .kysané zelí v sáčku ,koření

Postup přípravy

Na rozpáleném oleji si osmahnu maso přidám koření co dům dá a dusím až je maso měkké,ale musí zůstat štáva .Mezitím si uvařím rýži pak vše promíchám dohromady i se zelím ,ale pozor zelí nevařit dát syrové .dát do pekáče a na chvilku zapéct do zlatova.

příprava masa

Rýže v sáčku

Rýže po uvařený

Syrové zelí v sáčku

Vše smícháno dohromady dát na plech a péct

Zapečeno

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie