(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Moravský vrabec

Potřebné ingredience
Ingredience:česnek sůl cibule 1 kskmín pepř mletý plec vepřová 600 g
Postup přípravy
Postup přípravy receptu:
Maso nakrájíme na větší kousky, dáme do mísy, osolíme, posypeme kmínem a tenkými plátky česneku. Promícháme a necháme 4-6 hodin odležet. Potom maso přeložíme do pekáče, zprudka zapečeme, přidáme nakrájenou cibuli, podlijeme a za občasného přelévání vypečenou šťávou a podlévání vodou zvolna pečeme asi hodinu doměkka. Podáváme s bramborovými nebo chlupatými knedlíky a dušeným kysaným nebo čerstvým zelím.
Maso nakrájíme na větší kousky, dáme do mísy, osolíme, posypeme kmínem a tenkými plátky česneku. Promícháme a necháme 4-6 hodin odležet. Potom maso přeložíme do pekáče, zprudka zapečeme, přidáme nakrájenou cibuli, podlijeme a za občasného přelévání vypečenou šťávou a podlévání vodou zvolna pečeme asi hodinu doměkka. Podáváme s bramborovými nebo chlupatými knedlíky a dušeným kysaným nebo čerstvým zelím.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé