Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 18 návštěvníků)

HEJTMANSKÁ VEPŘOVÁ PLEC

0.0
HEJTMANSKÁ VEPŘOVÁ PLEC

Potřebné ingredience

400g vepřové plece, 120g párku, 200g kysaného zelí, 40g slaniny, 40g tuku, 40g kyselé smetany, 35g hladké mouky, 40g cibule, 1 vejce, 3 lžíce rajčatového protlaku, 2 lžíce plnotučné hořčice, špetka mletého pepře, 1 lžička mleté papriky, trochu citronu a soli

Postup přípravy

Osmahneme cibulku, přidáme pokrájené osolené a opepřené maso, párek, slaninu, opečeme a přidáme vodu, dusíme, přidáme zelí.Až bude maso téměř měkké, omáčku zahustíme,přidáme vejce , rajčatový protlak, kysanou smetanu hořčici, papriku, citron a dochutíme. Podáváme s brambory, rýží, těstovinami, knedlíkem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

nekup to 5. 5. 2010, 13:00
Právě jsme doobědvali a moc jsme si pošmákli (Y) (Y) Děkujeme za receptík (F)
manhartici 6. 5. 2010, 7:11
@nekup to Dáši, to jsem ráda, že Vám chutnalo (pl) (pl) (pl) (Y) (Y) (Y) (Y) (L) (L) (L) (L) (F) (F) (F)
jajulik 25. 1. 2010, 11:36
(Y) (Y) (Y)
manhartici 25. 1. 2010, 12:34
@jajulik děkuju... (L) (L) (L) (L) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie