(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Zlatý vrabec
Potřebné ingredience
0,5kg vepřové plece nebo libovějšího bůčku, 0,5kg uzeného,3 cibule, půl paličky česneku, sůl, pepř, kmín
Postup přípravy
Maso nakrájíme na kostky i uzené, Cibuli na hrubo a česnek na plátky.Vše dáme do pekáčku a smícháme i s kořením, lehce podlijeme a dáme péci na 180C 2hod pak odklopíme a dopečeme do zlatava.Příloha je klasika zelí a HK.U nás jsou po tom boule za ušima .-)Uzené tomu dá opravdový šmak.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
hanys77
(upraveno)
11. 7. 2010, 10:54
včera vyzkoušeno a dnes dojíme zbytek V Y N I K A J Í C Í Díky za receptík
Luciášš
(upraveno)
17. 7. 2010, 8:47
@hanys77
není zač, jsem ráda,že i Vám chutnalo
žabada
(upraveno)
15. 2. 2010, 13:56
Hmmmm, hned bych si dala
Luciášš
(upraveno)
5. 3. 2010, 10:08
@žabada
vyzkoušejte, nebudete litovat-je to šup šup a žravé
calexaci
(upraveno)
15. 2. 2010, 12:54
Je k hned bych si dala
Luciášš
(upraveno)
17. 2. 2010, 11:31
@calexaci
vyzkoušejte je to opravdu žravé a hlavně jiné než klasika