Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

Zlatý vrabec

0.0
Zlatý vrabec

Potřebné ingredience

0,5kg vepřové plece nebo libovějšího bůčku, 0,5kg uzeného,3 cibule, půl paličky česneku, sůl, pepř, kmín

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky i uzené, Cibuli na hrubo a česnek na plátky.Vše dáme do pekáčku a smícháme i s kořením, lehce podlijeme a dáme péci na 180C 2hod pak odklopíme a dopečeme do zlatava.Příloha je klasika zelí a HK.U nás jsou po tom boule za ušima .-)Uzené tomu dá opravdový šmak.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

hanys77 11. 7. 2010, 10:54
(Y)včera vyzkoušeno a dnes dojíme zbytek (Y)V Y N I K A J Í C Í |:o) Díky za receptík (L)
Luciášš 17. 7. 2010, 8:47
@hanys77 není zač, jsem ráda,že i Vám chutnalo :-$ (zajic)
žabada 15. 2. 2010, 13:56
Hmmmm, hned bych si dala (zajic) (zajic) (zajic)
Luciášš 5. 3. 2010, 10:08
@žabada vyzkoušejte, nebudete litovat-je to šup šup a žravé :-$ ,-)
calexaci 15. 2. 2010, 12:54
(pl) (pl) (pl) (pl) (pl) (pl) Je k (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) hned bych si dala |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o)
Luciášš 17. 2. 2010, 11:31
@calexaci vyzkoušejte je to opravdu žravé a hlavně jiné než klasika :-$

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie