(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Plátky na víně

Potřebné ingredience
4-6 plátků vepřového (krkovice,plec,kýta) 2 velké cibule hořčice polotučné deci vína červeného půl deci vody česnekovou pastu nebo utřený česnek se solí 1 masox pepř,kmín sladkou papriku pažitka nemusí být olivový olej nebo obyč.
Postup přípravy
Cibuli rozkrájíme na půlměsíčky a rozprostřeme na dno pekáčku.
Plátky naklepeme a potřeme česnekovou pastou,dáme na cibuli a posypeme
pepřem,kmínem,sladkou paprikou a pažitkou.
Vše pokapeme hořčicí a olivovým olejem.
Podlijeme vínem a vodou a rozdrobíme masox,zaděláme alobalem a dáme
do vyhřáté trouby na 200C.
Pečeme asi cca 20 min pak alobal sundáme, plátky otočíme a pečeme cca 20min.
Podáváme s pečenými nebo vařenými brambory.
Zdroj:http://dobroty-recepty.webnode.cz/
Plátky naklepeme a potřeme česnekovou pastou,dáme na cibuli a posypeme
pepřem,kmínem,sladkou paprikou a pažitkou.
Vše pokapeme hořčicí a olivovým olejem.
Podlijeme vínem a vodou a rozdrobíme masox,zaděláme alobalem a dáme
do vyhřáté trouby na 200C.
Pečeme asi cca 20 min pak alobal sundáme, plátky otočíme a pečeme cca 20min.
Podáváme s pečenými nebo vařenými brambory.
Zdroj:http://dobroty-recepty.webnode.cz/

***
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé