Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 11 návštěvníků)

Moravský vrabec

0.0
Moravský vrabec

Potřebné ingredience

Vepřová krkovice, nebo plecko, sůl, pepř, kmín a česnek.

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky, dáme do pekáče, osolíme, opepříme přidáme kmín a prolisovaný česnek a pořádně promícháme. Zakryjeme alobalem a dáme do lednice na min.6 hodin, já nechávám do rána, proležet. Druhý den dám do předehřáté trouby přikryté dusit ve vlastní šťávě, kterou přes noc pustí a dusím cca 30-45 min. Pak případně doleji vodu, většinou není potřeba a ještě tak 20 min. dodusím. Příloha bosáky, br. knedlíky a zelí, případně špenát, jak kdo má rád. Přeji všem dobrou chuť

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

marcelau 17. 4. 2011, 14:05
bombáá, krásná porcička (hello)
Obchůdek pro radost 17. 4. 2011, 14:11
@marcelau A taky mňamka (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie